9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Dordrecht

Zoek jij een container in Dordrecht? Afvalcontainer huren bij spelt afvalcontainer doe je eenvoudig en snel. Voor elke type afvalsoort beschikken wij over de juiste container. De prijs van een afvalcontainer huren is inclusief 8 weken huur, BTW én op- en afhaalkosten!

Wij leveren verschillende formaten containers, van een kleine container van 3m³, tot een grote container van 12m³. Deze diverse soorten afvalcontainers bieden genoeg ruimte om al jouw afval af te voeren voor een voordelige prijs!

Ben je van plan om verschillende soorten afval af te voeren? Bekijk dan welke afvalcontainer past bij jouw wensen.

Afvalcontainer in Dordrecht? Wij leveren verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een afvalcontainer in Dordrecht

Vergunningen aanvragen voor de containers? Je hebt geen vergunning nodig wanneer de container op je eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Geen ruimte? Zorg dan dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeerplaats of op de stoep.

Afvalcontainer plaatsten op de openbare ruimte? Zoals de weg, de straat, de stoep of in het groen. In Dordrecht moet je bij het plaatsen van een afvalcontainer op deze plaatsen altijd een vergunning aanvragen. Vraag deze minimaal 2 weken voor plaatsing aan.

Voor meer informatie raden wij aan om zelf op de pagina van de gemeente Dordrecht te kijken. Omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Het plaatsen van een Spelt Afvalcontainer valt hier vaak onder. Wel adviseren wij om dit na te vragen.

 

Kies de juiste soort afvalcontainer in Dordrecht

Wil jij een afvalcontainer huren in Dordrecht? Voor je aan de slag gaat is het belangrijk om te weten wat voor soort afval je gaat afvoeren. Wij raden verschillende afvalcontainers aan afhankelijk van het type afval dat je wilt afvoeren.

Houtafval container huren in Dordrecht

Beschik je alleen over houtafval? Een houtcontainer is namelijk uitsluitend geschikt voor houtafval zoals: geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kozijnen, deuren of oude meubels.

Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Dordrecht.

Tuinafval container huren in Dordrecht

Een tuinafval container is perfect voor gemengd tuinafval. Dit wordt ook wel groenafval genoemd. Denk hierbij aan groenafval als: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Dordrecht.

Grondafval container huren in Dordrecht

Wil je een grondafval container huren in Dordrecht? Een grondafval container is uitsluitend bedoeld voor schoon grond. Let op! Gemend grond met andere materialen accepteren wij niet in onze containers.

De containers zijn geschikt voor materialen als zand, veen en aarde. Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Dordrecht.

Puincontainer huren in Dordrecht

Een puincontainer wordt gebruikt tijdens renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. Dit zijn materialen zoals: Betonpuin, Metselpuin, Specie, Dakpannen, Kalkzandsteen, zoals badkamertegels of bakstenen.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Dordrecht. 

Grofvuil container in Dordrecht

Verbouwen? Ga je een woning, pand of andere ruimte verbouwen? Dan kun je de materialen die hierbij vrijkomen kwijt in een grofvuil container deponeren. Bespaar jezelf moeite en laat een grofvuil container voor je deur in Dordrecht bezorgen. Grofvuil containers zijn ook geschikt voor huisafval.

Gebruiksvoorwerpen en woonaccessoires zoals gordijnen, en raamdecoratie horen bij grofvuil. Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en zij niet toegestaan in de container.

Je kunt de gemeente van Dordrecht raadplegen waar deze voorwerpen terecht kunnen. Bekijk alle mogelijkheden voor een container grofvuil huren in Dordrecht. 

Dakafval container huren in Dordrecht

Een dakafval container is bedoeld voor het weggooien van materialen afkomstig van het dak zoals dakgrind en dakleer. Deze materialen moeten ontdaan zijn van teer en andere milieuvervuilende stoffen. Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een dakafval container.

Bouw- en sloopafval container huren in Dordrecht

Meerdere soorten afval afvoeren? Een bouwafval container huren in Dordrecht is hiervoor geschikt. De bouw- en sloopcontainers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij allerlei soorten afval vrijkomen. 

Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Let op! Er zijn ook materialen die niet in de bouwafval container mogen. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Dordrecht.

Wat zijn de tarieven en formaten van het huren van een afvalcontainer?

Bij Spelt afvalcontainer kun je verschillende soorten afvalcontainers huren, afhankelijk van de hoeveelheid en type afval dat je wilt weggooien. De tarieven van het huren van een afvalcontainer in Dordrecht zijn afhankelijk van het soort en het formaat container. De prijzen lopen uiteen van €159,- voor een container van 3m³ tot maximaal €569,- voor een container van 12m³. Wij rekenen geen apart afhaalkosten. De containers hebben een all-in prijs voor een periode van 8 weken huur, inclusief BTW én op- en afhaalkosten voor jouw deur!

Het formaat van jouw container is afhankelijk van de grootte van jouw verbouwing. Meer informatie over het geschikte formaat afvalcontainer vind je hier.

Veiligheid & Milieu afvalcontainer huren in Dordrecht

Bij alles wat we doen houden wij rekening met veiligheid en milieu. Wij raden aan om de afval container geordend te vullen bij gebruik. Zo kun je meer afval kwijt en is de container veilig voor transport en worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht.

Let erop dat het afval niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de container uitsteekt als je wilt dat deze wordt opgehaald. Als het afval hoger uitsteekt dan 20 centimeter, kunnen wij de container niet meenemen. Dit kan namelijk leiden tot gevaarlijke situaties op de weg.

Na de periode halen wij jouw afval op en verwerken en scheiden dit tot menggranulaat en compost. Zo verwerken wij bijna al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op de gewenste datum en wij plaatsen deze bij de aangewezen locatie. Zo kun je eenvoudig jouw afval in de bak storten en wij halen deze op wanneer jij wilt. Dit scheelt een hoop ritten, tijd en zorgen over het weggooien van jouw afval!

Algemene voorwaarden en contactgegevens Spelt

Meer informatie over onze algemene voorwaarden betreft de huur biij Spelt Afvalcontainers. Onduidelijkheden en weet je niet welke container je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op