9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Utrecht

Container nodig in Utrecht voor een grote verbouwing of renovatie? Een container huren in Utrecht doe je eenvoudig en snel bij Spelt afvalcontainer. Wij verhuren containers door heel Nederland. Wil je morgen nog een afvalcontainer huren? Wij lossen het op. Want vandaag besteld, morgen in Utrecht geleverd.

Je vergunning al aangevraagd bij de gemeente Utrecht? Wanneer je een container huurt dien je in sommige gevallen in bezit te zijn van een vergunning. Het is belangrijk om te controleren welke vergunning voor jouw container nodig is.

Container huren Utrecht

Verschillende soorten containers huren in Utrecht

Voor elk soort afval bieden wij een andere container. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste container voor jouw type afval. Naast de verschillende soorten beschikken wij ook over verschillende formaten containers, zowel open als gesloten containers. Door het ruime aanbod beschikken wij over een passende container voor jouw klus.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een afvalcontainer huren in Utrecht

Voor het plaatsen van een container op eigen terrein, zoals tuin of oprit, heb je geen vergunning nodig. Vaak heb je in Utrecht niet de ruimte om de container op eigen terrein te plaatsen.

Je hebt in de gemeente Utrecht geen vergunning nodig wanneer de container op een deel van de openbare weg staat, zoals de straat, de stoep, of in het groen. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. De container mag niet worden geplaatst in de binnenstad, op een betaald parkeren parkeerplaats, en langer dan 27 dagen.

Indien je niet aan alle voorwaarden kunt voldoen dien je een vergunning aan te vragen bij de gemeente Utrecht. Wij raden je aan om de vergunning minimaal 4 weken voor plaatsing van de container aan te vragen.

Voor meer informatie raden wij je aan om zelf de pagina van de gemeente Utrecht te raadplegen. Al in het bezit bent van een omgevingsvergunning? Vaak valt het plaatsen van een afvalcontainer ook onder deze vergunning. Wij raden je aan om hiervoor contact op te nemen met de gemeente Utrecht.

Bouw- en sloopafval container huren in Utrecht

Tijdens het verbouwen van je huis komen er veel verschillende soorten afval vrij. De bouw- en sloopafval container biedt hierbij de ideale uitkomst. Je kunt materialen zoals glas, hout, schoon puin, beton, gips in de sloopafval container deponeren. Alles over de bouwafval kun je vinden op onze pagina over een bouw container huren.

Tuinafval en groenafval containers in Utrecht

Van plan om je tuin op de schop te nemen? Dan is de tuinafval container de juiste container voor het deponeren van groenafval. De container is geschikt voor materialen als bladeren, takken, en struiken. Alles over de groenafval container vind je hier.

Grofvuil container huren in Utrecht

Een grofvuil container is uitermate geschikt voor opruimingen en renovaties. In deze container mogen voorwerpen en materialen worden gedeponeerd. In deze container kun je eenvoudig je bank kwijt en vele andere soorten afval. Huur vandaag nog een container en start morgen met opruimen. Alles over de grofvuil container huren kun je hier vinden.

Grondcontainer huren in Utrecht

Het afvoeren van grondafval kan een vervelende taak zijn. Bespaar tijd en moeite tijdens het afvoeren van grond door een grondcontainer te huren in Utrecht. In de container mogen zaken als schone grond zoals zand, veen en aarde. Bekijk onze pagina voor meer informatie over de grondcontainer.

Dakafval container huren in Utrecht

Een dakafval container huren in Utrecht doe je enkel wanner je dakleer wilt afvoeren. Andere materialen die vrijkomen bij het verwijderen van een dak, zoals dakpannen, dienen in de puincontainer te worden geplaatst. Meer informatie over de dakafval container vind je hier.

Hoe kies ik de juiste container in Utrecht?

Container bestellen? Wij raden je aan om de tips voor het huren van een afvalcontainer door te nemen. Dit kan ervoor zorgen dat je kosten kunt besparen door het kiezen van de geschikte container. Zo kom je niet voor onvoorziene zaken te staan. Ben je er nog niet uit wat de juiste container is? Neem dan gerust contact met ons op, met onze jarenlange ervaring helpen wij jou verder.

Wat zijn de tarieven voor het huren van een afvalcontainer?

De tarieven voor jouw afvalcontainer hangen af van het formaat en type container. De formaten verschillen van 3m³ tot maximaal 12m³. De tarieven van de verschillende containers variëren van €159 tot €569. De tarieven zijn inclusief 8 weken huur, btw en op- en afhaalkosten.

Veiligheid & milieu bij het huren van een container

Afval afvoeren kan gevaarlijke situaties opleveren. Om deze situaties te voorkomen dient de container op een verantwoorde manier te worden gevuld. Wanneer de container vol is, stop dan met deponeren.

Wij nemen de afvalcontainer niet mee wanneer het afval in de container meer dan 20 centimeter uitsteekt boven de rand van de container. Dit kan namelijk gevaarlijke situaties opleveren tijdens het ophalen van de container.

Wij verwerken jouw afval op een verantwoordelijke manier tot een nieuwe duurzame bestemming. Wij verwerken bijna 100% van het afval tot hoogwaardige grondstoffen en energie.

Leverings- en ophaalmogelijkheden

Vandaag besteld? Zorg dan dat er genoeg ruimte is om de container bij jou te plaatsen. De afvalcontainer kun je de volgende werkdag al verwachten. Is de container vol of is de huurperiode verlopen? Dan halen wij de container weer op, op een dag die jou uitkomt.

Nog vragen? Of wil je meer informatie bij het kiezen van de juiste afvalcontainer? Neem dan vooral contact met ons op of bekijk onze algemene voorwaarden voor aanvullende informatie.