9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

10m³ container – grof afval

Huur meteen een container van 10m³ voor grof afval. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief BTW, aflever- en ophaalkosten en 8 weken huur.

499,-

499,-

Een 10m³ grof afval container huren?

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk een grof afval container van 10m³ voor het afvoeren van grofvuil. Dit formaat grof afval container is uitermate geschikt voor een grote opruimbeurt in uw huis, kantoor of bedrijfspand waarbij u bijvoorbeeld grote meubels wilt afvoeren. Door een container te huren hoeft u niet naar de gemeentewerf om daar het grofvuil te deponeren. Om zoveel mogelijk afval in deze container kwijt te kunnen, is het wel verstandig om de meubels eerst klein te maken. Wil je precies weten wat er wel en niet in de afvalcontainer mag? Lees onze blog en voorkom onnodige boetes.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Banken Accu`s en batterijen
Boeken Asbest
Bruingoed (bijv. televisies en beeldschermen) Asbest gelijkend materiaal  (bijv. golfplaten)
Hout (geïmpregneerd) Autobanden
Metalen Chemisch afval (verf, kit)
Papier en karton Golfplaten
Puin / steen Grond en zand
(tuin) meubelen Matrassen
Vloerbedekking (max. 5%) Witgoed (koelkasten en vriezers)

 

 

Gaat u na het leegruimen ook slopen of verbouwen? Dan is een bouw- en sloopafval container van Spelt Afvalcontainer een handige oplossing. Voor klussen met groot grof afval zoals banken en andere meubilair is een grote grof afval container vanaf 10m³ een goede keuze. Is het grove afval voor in de container al kleiner qua formaat of kunt u het makkelijk uit elkaar halen? Dan kunt u ook kiezen voor een kleinere container van 3m³ of 6m³.

Het ophalen van uw grof afval container

Na de huurperiode van 8 weken halen wij de container bij u thuis op. Is de container al eerder vol? Dan is eerder ophalen ook geen probleem. Mocht u nog een container nodig hebben, dan kunt u gemakkelijk online een nieuwe bestellen. Na het ophalen van de grof afval container gaan wij aan de slag met het recyclen van uw grof afval. Voor elke afvalstroom zoeken wij een passende duurzame bestemming.