Container huren Veghel

Ben je op zoek naar verschillende maten containers voor in Veghel? Dan ben je bij Spelt-afvalcontainer aan het juiste adres, je kan bij ons een afvalcontainer huren naar wens. Wij hebben de geschikte container voor jou, bij jou gewenste adres wordt de container geplaatst en wij komen de volle container weer ophalen wanneer jij wilt. Bij Spelt-afvalcontainer bieden wij een uitgebreide service en jarenlange ervaring, ideaal voor jouw klus. We leveren door heel Nederland.

Vandaag besteld is volgende werkdag geleverd, met 8 weken huur inclusief brengen en ophalen.

Container huren Veghel

De juiste container huren in Veghel:

Zoals we al vertelde hebben wij verschillende formaten containers in het assortiment, voor elke klus en hoeveelheid afval hebben wij de geschikte afvalcontainer. Zie hieronder ons assortiment voor jouw gewenste container huren Veghel:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning nodig voor afvalcontainer huren in Veghel

Soms heb je voor het huren van containers een vergunning nodig, dit verschilt per gemeente. In regio Venray kan het dus zijn dat je voor de containers die worden geplaatst op openbare ruimte een vergunning nodig hebt, of een melding moet doen bij gemeente Veghel. Voor dat u de gewenste container gaat huren in Venray is het dus handig om na te kijken bij je gemeente of er een vergunning nodig is, of dat er een melding gedaan moet worden voor in Veghel container huren.

Voor meer informatie kunt u kijken op de gemeente pagina van Veghel.

Bouw- en sloopafval container huren in Veghel

Of gaat om een verbouwing of misschien ga je renoveren, een grote of kleine klus. Wij hebben voor jou de geschikte container voor jou klus. In een bouw- en sloop afvalcontainer kan je veel soorten afval in deponeren, je hoeft het afval niet te scheiden. Je kan bijvoorbeeld bij een verbouwing denken aan: puin, hout, ijzer, metalen, plastic/kunststoffen etc. Dit kan je dus allemaal in een bouw- en sloop container laten afvoeren.

Wil je meer informatie over een bouw- en sloop afvalcontainer huren in Veghel? Bekijk dan onze pagina bouw- en sloop afval.

Grofvuil container huren Veghel

Ga je verhuizen en ga je daarom je spullen doorzoeken en misschien opruimen? Dan komt de grofvuil container perfect van pas voor jou restafval. De gehuurde container kan jij volgooien zonder zorgen, en wij zorgen voor het ophalen en de verwerking van jouw afval. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken, alleen te zorgen dat de container op de juiste datum wordt geplaatst en wanneer u klaar bent weer wordt afgevoerd.

Voor meer informatie voor in Veghel afvalcontainer huren, bekijk dan onze pagina voor grofafval.

Houtafval container huren Veghel

Heb je oude tafels, stoelen, kasten of misschien een bijzettafel? Dan kan je dit allemaal in één keer kwijt in een houtafval container, is dat niet gemakkelijk? Als er ergens een verdwaalde schroef in het hout zit, dan is dat geen enkel probleem. Zolang het maar niet overtollig is. bij het huren van een houtcontainer kan je denken aan de volgende soorten hout: deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout, verlijmd hout.

Wil je meer informatie over het huren van een houtafval container in Veghel? Bekijk dan onze houtafval pagina.

Groen- en tuinafval container huren Veghel

tuin renoveren of opknappen of misschien herinrichten? Bij deze klussen komt veel groenafval vrij, daarom is het dus handig dat je een container voor groenafval bij je klus hebt staan. Dan hoef je niet veel moeite te doen om van je groen- en tuinafval af te komen. Denk bijvoorbeeld aan: bladeren, bloemen en planten, boomstammen, snoeiafval, takken en struiken. Ook zorgen wij dat jouw groenafval een tweede leven krijgt, zo zetten wij groenafval om in compost. Compost wordt als bio fundatie of als groene brandstof afgevoerd naar biomassacentrales.

Voor meer informatie, bekijk dan de pagina op onze site voor groenafval.

Grond afvalcontainer huren in Veghel

Ga je een terras aanleggen of een vijver, of misschien een hele andere klus bijvoorbeeld je straatwerk vervangen. Dan is er niks gemakkelijker dan een grondcontainer voor je deur hebben staan, zo hoef je niet veel te doen voor het afvoeren van jou grond/zand. Door het huren van een grond afvalcontainer kan je gemakkelijk jouw werk klaren. Je kan denken aan de volgende soorten grond/zand: zand, veen, aarde of graszoden mogen ook.

Voor meer informatie over het huren van een grond container, kan je de grondafval pagina bekijken.

Puincontainer huren in Veghel

Ga je een muur laten weghalen of ga je dit zelf doen? Wil je af van je oude tuintegels? Dan is de puincontainer geschikt voor jou, hier kan je veel soorten schoonpuin in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: badkamer- en keukentegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen en ga zo maar door. Wij bieden de puincontainer aan in 2 verschillende containers, variërend van een 3m3 tot een 6m3. Wij zorgen ook dat uw puinafval een nieuw leven krijgt tot menggranulaat, hiermee kan je dan bijvoorbeeld weer een weg aanleggen/ophogen.

Wil je meer informatie over het huren van een puincontainer, bekijk dan onze puinafval pagina.

Dakafval container huren in Veghel

Heb je een dakrenovatie voor je deur staan, en komt hier veel dakleer van vrij? Dan is het handig om te zorgen dat u een afvalcontainer heeft voor jouw dakafval. Als het om dakpannen draait, dan hoef je geen dakafval afvalcontainer te huren. Voor dakpannen of schoongrind kan je het beste de puincontainer huren, dakpannen en schoongrind vallen namelijk onder schoonpuin.

Voor meer informatie over dakafval, bekijk dan onze dakafval pagina.

Tarieven voor een container huren in Veghel

Bij Spelt hebben wij een groot aanbod voor containerverhuur, we hebben de containers in verschillende formaten variërend van een 3m3 t/m een 12m3. Ook hebben de containers daarom verschillende tarieven, omdat voor elke klus een andere afzetcontainer nodig is. Elke soort afval wordt op een verschillende manier verwerkt door ons, daarom verschillen de tarieven bij elke soort container die je huurt. Wil je meer informatie over onze tarieven, bekijk dan onze tarieven pagina hiervoor.

Het juiste formaat container huren in gemeente Veghel

Wij bieden formaten aan in ons assortiment voor containerverhuur, variërend van 3m3 tot 12m3. Om erachter te komen welke container u nodig heeft voor jouw klus, kan je gebruik maken van onze handige keuzewizard.

Om erachter te komen welk formaat u het beste kan huren, kan u de volgende pagina bekijken om meer informatie te krijgen over het juiste formaat container. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd gebruik maken van onze chat met Saar, zij kan je verder helpen met je vragen.

Veilig en milieuvriendelijk containers huren Veghel

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. We nemen containers niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Veiligheid kunnen we dan niet garanderen.

Zodra de container gevuld is, wordt deze opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het huren van de perfecte afvalcontainer voor jouw project in Veghel . Opruimen is nog nooit zo eenvoudig en milieubewust geweest.