Container huren Zuid-Holland

Overweeg je een container te huren in Zuid-Holland vanwege een grote opruiming of verbouwing? Wellicht heb je een plek nodig waar je jouw afval kunt opslaan tijdens een groot bouwproject? Een container kan de ideale oplossing zijn.

Bij Spelt Afvalcontainers kun je diverse soorten containers in Zuid-Holland huren voor diverse afvalstromen. De containers die wij in Zuid-Holland leveren, zijn perfect afgestemd op jouw behoeften en wensen. Je kunt bij ons rekenen op snelle levering! Bovendien bieden ze een laagste prijsgarantie. In deze blog duiken we dieper in de wereld van afvalcontainer huren in Zuid-Holland.

Vind jouw container

Kies een container

In Zuid-Holland een container huren? Er zijn verschillende afvalsoorten en daarom is het van belang om te weten welk type afval je hebt en welke juiste container je nodig hebt. Hieronder bieden wij diverse afvalcontainers en de formaten die daarbij horen. Het beste deel? Je kunt bij Spelt Afvalcontainers meerdere containers tegelijk huren, afhankelijk van de hoeveelheid afval die je hebt.

Afvalcontainer huren in Zuid-Holland? Wij leveren in heel Zuid-Holland verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Zuid Holland

In veel gevallen heb je geen vergunning nodig om een afvalcontainer te plaatsen. Echter, als je de container op openbaar terrein wilt plaatsen, kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt.

Voor degenen die een container willen huren in de Zuid-Holland, variëren de regels per gemeente. Het is dus raadzaam om bij jouw lokale gemeente te informeren naar de specifieke regels en voorschriften.

Bouw container huren in Zuid-Holland

Of je nu een huis renoveert of een nieuw project start, een bouwcontainer kan essentieel zijn. Het is de ideale oplossing voor het afvoeren van bouw- en sloopafval.

Je kunt in een bouwcontainer verschillende materialen afvoeren. Denk hierbij aan bakstenen, beton, tegels, hout, metaal en plastic. Let op: gevaarlijk afval, asbest, verf en chemicaliën mogen niet in een bouwcontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Zuid-Holland.

Grofvuil afvalcontainer huren in Zuid-Holland

Ga je verhuizen, een grote schoonmaak houden of oude meubels weggooien? Dan is een grofvuil container wat je nodig hebt voor het afvoeren van grote hoeveelheden grofvuil.

In een grofvuil container materialen afvoeren zoals bruingoed, meubels en huishoudelijke apparaten. Let op: gevaarlijke afvalstoffen, olie, verf en asbest zijn niet toegestaan.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Zuid-Holland

Bij het slopen van een schuur, vervangen van een vloer of een ander houtgerelateerd project, komt een houtafval container goed van pas.

Je kunt allerlei soorten hout kwijt in een houtcontainer. Van deuren en kozijnen tot laminaat en geschilderd hout. Let op: materialen als geïmpregneerd hout, schuttingen, glas en kunststof mogen niet afgevoerd worden met een houtcontainer.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Zuid-Holland.

Tuinafval container huren in Zuid-Holland

Staat er een groot tuinproject op de planning zoals het snoeien van bomen of het aanleggen van een nieuwe tuin? Dan is een tuinafval container een ideale uitkomst.

Je kunt materialen als bladeren, takken, boomstammen en struiken afvoeren met een tuinafval container. Let op: materialen als stenen, zand, plastic en bielzen zijn niet toegestaan in een tuinafval container.

Bekijk hier de opties voor tuinafval container huren in Zuid-Holland.

Grond container huren in Zuid-Holland

Wanneer je aan de slag gaat met een project waarbij je veel grond moet verplaatsen, is het ideaal om een grondcontainer te huren. Bij deze projecten kun je denken aan het graven van een vijver of het aanleggen van een nieuwe tuin.

Je kunt in een grondcontainer diverse soorten afval kwijt. Denk hierbij aan materialen als graszoden en schoon grond. Let op: plastic, puin en takken mogen niet afgevoerd worden met een grondcontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Zuid-Holland.

Puincontainer huren in Zuid-Holland

Ga je een schuur slopen, een tuinhuis bouwen of aan de slag met andere sloopwerkzaamheden? Dan komt er vaak veel vuil en schoon puin vrij en is het ideaal om een puincontainer te huren.

Je mag verschillende materialen afvoeren met een puincontainer, zoals stenen, tegels, tuingrind, dakpannen en sierbestrating. Let op: materialen als dakgrind, asbest, hout, glas en gips mogen niet in een puincontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Zuid-Holland.

Dakafval container huren in Zuid-Holland

Het is verstandig om een dakafval container te huren wanneer je een dakopbouw gaat maken, zonnepanelen gaat installeren of andere dakwerkzaamheden uit gaat voeren.

Er mogen verschillende materialen in een dakafval container, zoals dakgrind, dakisolatie en dakleer dat vrij is van teer en andere verontreinigingen. Let op: je mag geen asbesthoudende materialen, dakpannen, golfplaten en aluminium daktrimmen afvoeren met deze container.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Zuid-Holland.

Afvalcontainer huren prijzen Zuid-Holland

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een all-in prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende maten afvalcontainers te huur in Zuid-Holland.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer. Dus, wil je graag een goedkope container huren dan ben je bij Spelt Afvalcontainers aan het juiste adres.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Zuid-Holland

Het is belangrijk het juiste formaat container te huren in Zuid-Holland. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat de container vol is en je mogelijk een extra container zal moeten huren.

De beschikbare containers hebben formaten van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren over hoe je de juiste container kiest!

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Zuid-Holland

Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen container niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen en planken. Wij kunnen hierdoor de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode afgelopen? Dan wordt de container opgehaald. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Wij verwerken hiermee bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.