Container huren in Deventer: efficiënt en eenvoudig

Bij Spelt Afvalcontainer ben je aan het juiste adres voor het huren van containers in Deventer. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan verhuur containers in alle soorten en maten. Of je nu een kleine klus hebt of een middelgrote verbouwing, wij hebben de juiste container voor elk type afval.

De soorten afvalcontainers te huur in Deventer:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een container huren in Deventer

Ben je van plan om een container op een openbare ruimte als een parkeervak of de stoep te plaatsen? Doe daarvoor een melding bij de gemeente Deventer. Dat kan eenvoudig gedaan worden via de pagina van de gemeente Deventer.

Voor betaalde parkeerplaatsen zijn de geldende parkeerkosten van toepassing. Wanneer je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd, valt het plaatsen van een afvalcontainer of een container voor sloopafval vaak binnen de vergunning.

Het verschilt per afvalsoort welke afvalcontainer je nodig hebt. Er zijn diverse soorten afval met ieder een eigen soort geschikte container.

Bouwafval container huren in Deventer

Als je een bouw- of sloopklus hebt waarbij je veel afval wilt afvoeren, is het handig om een bouwafvalcontainer te huren. Je bestelt een container voor de gewenste datum en wij bezorgen hem voor je deur. Dat bespaart je heel wat ritjes, tijd en gedoe met het weggooien van afval.

Het afval dat gedeponeerd kan worden in een bouwafval container is bijvoorbeeld metaal, glas, isolatiemateriaal en hout.

Grofvuil container huren in Deventer

Er komt veel afval vrij als je een pand leegruimt of gaat verhuizen. Het merendeel van het afval dat vrijkomt kun je in een grofvuil container kwijt. In de grofvuil container kun je allerlei huisafval kwijt, zoals woonaccessoires en oude meubels. Koelkasten en vriezers met chemische vloeistoffen mogen niet in de containers.

Houtcontainer huren in Deventer

In een houtafvalcontainer kun je alleen houtafval kwijt, zoals verlijmd-, beschilderd- en onbeschilderd hout. Dus wanneer je bijvoorbeeld deuren of kozijnen wilt afvoeren, is dit de geschikte afvalcontainer.

Tuinafval container huren in Deventer

Ga je aan de slag met een tuinrenovatie? Dan is een tuinafvalcontainer voor groenafval ideaal. Hierin kun je gemengd tuinafval kwijt, zoals takken, boomstammen, struiken, riet en bladeren.

Grondafval container huren in Deventer

Voor grondafval hebben we een aparte grondafvalcontainer. In deze containers mag alleen schone grond, dus zonder takken of puin. Denk aan aarde, zand en veen.

Puincontainer huren in Deventer

Bij een kleine verbouwing waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt, komt een puincontainer van pas. In een puincontainer kun je bijvoorbeeld metsel- en betonpuin, dakpannen en specie kwijt.

Tips om de geschikte container te huren in Deventer

Een container huren lijkt op het eerste gezicht een eenvoudige taak, maar het vinden van de juiste container kan soms lastiger zijn dan verwacht. Herken je dat? Neem dan even de tijd om onze waardevolle tips bij het huren van een afvalcontainer door te nemen voordat je een afvalcontainer huurt in Deventer. Zo ben je goed voorbereid zodra de juiste type container voor je deur wordt geleverd.

Het juiste formaat container huren in Deventer

In Deventer bieden wij een breed scala aan containerformaten, zodat je altijd de juiste afvalcontainers kunt huren. Of je nu een kleine container nodig hebt of een grotere, we hebben gegarandeerd een passende container voor jouw specifieke hoeveelheid afval.

Een afvalcontainer huren Deventer, wat zijn de kosten?

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur bieden we een transparante en complete prijsstelling voor het huren van containers. De all in tarieven, dus inclusief aflever- en ophaalkosten, zijn vermeld op onze website. Je kunt het all in bedrag betalen via IDEAL, zonder enige vorm van borg.

Onze huurprijs voor een afvalcontainer huren is inclusief 8 weken huur, BTW en de kosten voor aflevering en ophalen. Na de huurperiode halen we de goedkope container op bij jouw woning in Deventer en geven we jouw afval een duurzame nieuwe bestemming.

In Deventer zijn verschillende formaten en soorten containers te huur, dus er is altijd een geschikte optie voor jouw soort afval.

Afvalcontainer huren in Deventer: veilig en milieubewust

Bij Spelt Afvalcontainer staat veiligheid voorop. Als extra veiligheidsmaatregel bieden we gesloten containers die voorkomen dat het afval tijdens het transport uit de container valt. Zo blijft het afval gegarandeerd op de juiste plek en zorgen we voor een veilige afhandeling.

Afvalcontainer laten leveren en ophalen in Deventer

Bezig met een klus in Deventer? Een container huren doe je bij Spelt Afvalcontainer. We streven naar een snelle en efficiënte service tegen scherpe tarieven. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Op zoek naar meer informatie? Lees dan de algemene voorwaarden door of neem contact met ons op.