10m³ container – bouw- en sloopafval

Huur direct een 10m³ container voor bouw- en sloopafval. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief BTW, aflever- en ophaalkosten en 8 weken huur.

489,-

489,-

Een 10m³ bouw- en sloopafval container huren?

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u snel en gemakkelijk een bouw- en sloopafval container van 10m³ voor het afvoeren van verschillende afvalmaterialen. Dit formaat bouw- en sloopafval container is zeer geschikt voor grote verbouwingen in en om het huis waarbij allerlei afval vrijkomt. Er mogen dan ook verschillende afvalsoorten in de container die vrijkomen bij verbouwingen.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Dakafval (zonder asbest, max. 5%) Accu`s en batterijen
Gips Asbest 
Glas Asbest gelijkend materiaal (golfplaten)
Groenafval  
(geïmpregneerd) Hout Autobanden
Isolatiemateriaal (max. 5%) Chemisch afval (verf, kit)
Kunststoffen Grond
Metalen Koelkasten en vriezers
Papier en karton Matrassen
Puin en steen (max 50%) Vloeistoffen
Tapijt (max. 5%) Zand
 

 

Wilt u wel grond afvoeren? Dan beschikken wij ook over grond containers in diverse afmetingen. Voor het afvoeren van puin kunt u kiezen voor een puin container. De bouw- en sloopafval container van 10m³ kan gebruikt worden wanneer u meerdere ruimtes gaat verbouwen, zoals de keuken en badkamer. Gaat u aan de slag met kleinere renovaties? Dan bieden wij ook bouw- en sloopafval containers van 3m³ en van 6m³. Daarnaast bieden wij ook een gesloten container van 10m³ en onze grootste container van 12m³.

Wat gebeurt er met mijn afval?

Nadat de bouw- en sloopafval container bij u thuis is opgehaald wordt er een duurzame nieuwe bestemming gekozen voor uw afval. We sorteren al uw afval na inzameling over zo veel mogelijk reststromen. Voor al deze verschillende reststromen zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Zo kan uw bouwafval bijvoorbeeld worden gebruikt om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen!