Container huren Leeuwarden

Heb je ooit een grote opruiming gehad en je afgevraagd waar je al dat afval moet laten? Of misschien ben je bezig met een bouwproject en heb je een plek nodig om al het puin op te slaan. Een afvalcontainer huren kan dan de oplossing zijn! Bij Spelt Afvalcontainers, een bedrijf gespecialiseerd in afvalcontainer verhuur, kun je terecht voor het huren van verschillende soorten containers. In deze blog gaan we het hebben over het huren van een afvalcontainer in de omgeving Leeuwarden. We bespreken de verschillende soorten containers, de regels rondom het huren en plaatsen van een container, en nog veel meer. Lees dus snel verder!

Vind jouw container

Leeuwarden

De juiste container huren in Leeuwarden voor al jouw afval!

In Leeuwarden afvalcontainer huren? Het is van belang om te weten welke afvalcontainer nodig is. Hieronder bieden wij diverse containers en inclusief formaten die daarbij horen. Afvalcontainer Leeuwarden? Wij leveren verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren Leeuwarden

Het huren van een afvalcontainer is een eenvoudig proces, maar er zijn enkele regels waarmee je rekening moet houden. In sommige gevallen heb je een vergunning nodig om een container te plaatsen, vooral als deze op openbaar terrein wordt geplaatst. In Leeuwarden is het belangrijk om te controleren of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container. Dit kan je doen door contact op te nemen met de gemeente of door hun website te bezoeken.

Bouw container huren in Leeuwarden

Een bouwcontainer huren kan erg handig zijn als je bezig bent met een verbouwing of renovatie. Het is de ideale oplossing voor het afvoeren van bouw- en sloopafval zoals hout, metaal, glas, plastic, isolatiemateriaal en meer. Let op, er zijn enkele materialen die niet in een bouwcontainer mogen, zoals asbest, chemisch afval en autobanden. Het is dus belangrijk om te weten wat wel en niet in de container mag voordat je deze huurt.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Leeuwarden en welke materialen er bijvoorbeeld niet in afgevoerd mogen worden.

Grofvuil afvalcontainer huren in Leeuwarden

Een grofvuil afvalcontainer is ideaal voor het opruimen van grotere huishoudelijke items zoals meubels, apparaten en andere grote voorwerpen die niet in de reguliere vuilnisbak passen. Denk bijvoorbeeld aan een grote voorjaarsschoonmaak, het leegruimen van een zolder of het vervangen van oude meubels. Let wel op, gevaarlijk afval, zoals verf, olie, asbest of elektronica, mag niet in een grofvuil container.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Leeuwarden

Een houtcontainer is perfect voor projecten waarbij veel houtafval vrijkomt. Denk aan het slopen van een oud schuurtje, het vervangen van een houten vloer of het snoeien van grote bomen. In een houtcontainer kun je allerlei soorten hout kwijt, maar let op: geïmpregneerd hout, bielzen, boomstronken en wortels mogen niet in de houtcontainer.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Leeuwarden.

Tuinafval container huren in Leeuwarden

Een tuinafval container is ideaal voor grote tuinprojecten. Of je nu een oude schutting vervangt, een boom omhakt of gewoon een grote hoeveelheid tuinafval hebt na een flinke snoeibeurt, een tuinafval container biedt uitkomst. Let op: grond, stenen en tuinmeubelen mogen niet in de tuinafval container.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Leeuwarden.

Grond container huren in Leeuwarden

Een grondcontainer is de perfecte oplossing voor projecten waarbij veel grond wordt verplaatst. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een nieuwe tuin, het graven van een vijver of het bouwen van een uitbouw. Let op: stenen, puin en ander afval mogen niet in de grondcontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Leeuwarden.

Puincontainer huren in Leeuwarden

Een puincontainer is ideaal voor bouwprojecten waarbij veel puin vrijkomt. Denk aan het slopen van een muur, het vervangen van een betonnen vloer of het renoveren van een badkamer. Let op: niet alle materialen mogen in de puincontainer. Zo zijn gips, glas en keramiek niet toegestaan.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Leeuwarden.

Dakafval container huren in Leeuwarden

Een dakafval container is perfect voor projecten waarbij dakbedekking wordt vervangen. Of je nu een plat dak vervangt of dakpannen, een dakafval container is de oplossing. Let op: asbesthoudende materialen mogen niet in de dakafval container.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Leeuwarden.

Afvalcontainer huren prijzen Leeuwarden

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Leeuwarden.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Leeuwarden

Het is belangrijk het juiste formaat container te huren in Leeuwarden. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft en een extra container zal moeten worden gehuurd. De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³, de kleinste container, en maximaal 12m³, de grootste container.

Het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer hangt af van de hoeveelheid en het soort afval dat je hebt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer? Ons professionele en enthousiaste team staat klaar om je te helpen, zowel op kantoor als in de buitendienst.

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Leeuwarden

Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen container niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Wij kunnen hierdoor de veiligheid niet garanderen. Is de huurperiode afgelopen? Dan wordt de container opgehaald. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Wij verwerken hiermee bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.