Milieustraat in Eindhoven en stort in Eindhoven

Bij een flinke opruiming of verbouwing kom je allerlei soorten afval tegen waarvan je niet eens wist dat je het had, zoals klein chemisch afval of autobanden. Personenauto’s zijn hiervoor meestal niet geschikt om de grote stukken afval af te voeren. Zonder container moet er een rit met een gehuurde bus naar de milieustraat gemaakt worden. Dit kan bijvoorbeeld naar Milieustraat Lodewijkstraat in gemeente Eindhoven.

Een betere optie voor inwoners van Eindhoven, is een container huren bij Spelt Afvalcontainer. Stel, er is veel grof sloopafval, restafval, grond afval (chemisch verontreinigd). Vrijgekomen door een verbouwing of sloopwerkzaamheden. Dan heeft Spelt Afvalcontainer de geschikte containers klaarstaan.

Milieustraat eindhoven, vuilstort eindhoven

Toch naar de stort in Eindhoven?

Eindhoven heeft meerdere milieustraten in de gemeente. Het is goed om te kijken wanneer de milieustraat open is en naar welke je het beste toe kan gaan.

De openingstijden van Milieustraat Lodewijkstraat 9 Eindhoven en Achtseweg Noord 41 Acht zijn hetzelfde, namelijk:

Maandag t/m vrijdag: geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag: geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Zondag: gesloten.

Contact opnemen kan via Cure Afvalbeheer. Zij regelen alle afvalzaken bij de twee milieustraten in Eindhoven.

Contact Cure Afvalbeheer: 040 2500 130.

Ongemak bij de milieustraat in gemeente Eindhoven

Het is van belang dat de afvalsoorten goed zijn afgedekt, zeker bij klein chemisch afval. Deze brengen extra kosten met zich mee. Als de stortplaats niet gratis toegankelijk is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor de aangeboden afvalstoffen.

Afval aanbieden bij de milieustraat is een kwestie van geduld hebben. Het kan namelijk erg druk zijn bij de milieustraten. Het is mogelijk dat je op een vrije dag een middag moet doorbrengen met andere inwoners van Eindhoven bij de milieustraat. Let hierbij op dat het alleen gratis toegankelijk is voor inwoners van Eindhoven.

Het huren van een container is een beter idee voor het afval afvoeren. Hiervoor hoef je niet een busje te huren en lang te wachten voordat de door jou aangeleverde afvalstoffen ook daadwerkelijk zijn gedeponeerd.

Geen ruimte in de auto om het afval af te voeren?

Om naar de milieustraat in Eindhoven te rijden, is waarschijnlijk een busje nodig. Een geschikt voertuig is nodig om te voorkomen dat het puin uit het voertuig valt.

Openingstijden milieustraat gemeente Eindhoven?

Houd er rekening mee dat naar de milieustraat in Eindhoven een stuk rijden kan zijn. Het is zonde als je er vervolgens achter komt dat de milieustraten al gesloten zijn of die dag helemaal niet open zijn geweest. Het is ook belangrijk om te weten of een bezoek aanmelden bij de stort van belang kan zijn om het afval af te mogen voeren.

Wanneer je een container huurt bij Spelt Afvalcontainer hoef je geen afstand af te leggen, want de container staat zo voor je deur. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de verschillende openingstijden van de mileustraat.

Het gemak van een container huren bij Spelt Afvalcontainer

Zelf afval naar de milieustraten brengen zorgt voor veel ongemak. Een container van Spelt Afvalcontainer blijft 8 weken op locatie staan waardoor een bus huren is niet nodig is. Wij brengen en halen de containers op een geschikte datum weer op.

Bij het huren van een container is veiligheid verzekerd. Bij het huren van een container huren worden eventuele schade aan de auto voorkomen.

Hier is het overzicht van de soorten containers voor verschillende soorten afval:

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats