Container huren Roermond

Heb je je wel eens tijdens een grote opruiming afgevraagd waar je al dat afval moest gaan laten? Of wellicht ben je met een grote verbouwing bezig en heb je iets nodig om het sloop afval in te dumpen, zoals een sloopafval container? Wanneer je een container huurt, kan dat de perfecte oplossing zijn!

Bij Spelt Afvalcontainers kun je elk type container en verschillende formaten containers huren voor verschillende soorten afval.

We gaan in deze blog kijken naar het huren van een afvalcontainer in Roermond, hoe je de juiste container kiest voor jouw behoeften en welke soorten containers er beschikbaar zijn. We bespreken dit en meer in deze blog.

Vind jouw container

Roermond aan het water met boten

De juiste afvalcontainer huren in Roermond voor al jouw afval!

Wil je een container huren in Roermond? Dan is het van belang dat je weet welke afvalcontainer je nodig hebt. We bieden hieronder diverse containers, inclusief formaten, die beschikbaar zijn.

Afvalcontainer Roermond? Wij leveren diverse afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Elke container is ontworpen voor het verwerken van een specifiek type afval, dus het is van belang dat je de juiste container kiest voor jouw wensen en behoeften. Het formaat container dat je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid afval die tijdens jouw werkzaamheden vrijkomt. De containers die beschikbaar zijn hebben een formaat van minimaal 3m³ voor de kleinste container en voor de grootste container maximaal 12m³.

 

Vergunning voor afvalcontainer huren Roermond

Een afvalcontainer huren in Roermond is doorgaans een eenvoudig proces, maar het kan voorkomen dat je een vergunning nodig hebt. Wanneer je van plan bent de container op een openbaar terrein te plaatsen, zoals de stoep of straat, heb je waarschijnlijk een vergunning nodig van de gemeente Roermond.

Het is altijd verstanding om van tevoren te controleren of je een vergunning nodig hebt, om zo eventuele problemen of boetes te voorkomen. Dus, als je de container wilt plaatsen op een openbare plaats, controleer dan altijd goed bij de gemeente Roermond of een vergunning vereist is.

Bouw container huren in Roermond

Als je bezig bent met een renovatie of verbouwing kan een bouwcontainer een goede oplossing zijn voor jouw afval. Het is vooral handig voor een groot project waarbij je veel afval produceert.

Bouwcontainers zijn handig voor materialen als metaal, puin, hout, plastic en bouwafval. Let op: gevaarlijke materialen als chemisch afval, verf, asbest en elektronica mogen niet in een bouwcontainer worden gedumpt.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Roermond en welke materialen er bijvoorbeeld niet in afgevoerd mogen worden.

Grofvuil afvalcontainer huren in Roermond

Grofvuil afvalcontainers zijn handig voor het opruimen van groot afval en grote huishoudelijke artikelen die niet in een reguliere vuilnisbak passen, zoals apparaten en meubels. Het is een handig container om te huren tijdens het leegmaken van een zolder, een grote voorjaarsschoonmaak of het weggooien van oude meubels.

Je kunt veel soorten grofvuil in deze containers kwijt zoals meubels, bruingoed en huishoudelijke apparaten. Let op: items als gevaarlijk afval, autobanden, olie, asbest, verf en elektronica mogen niet in een grofvuil container.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Roermond

Wanneer je aan de slag gaat met een project waarbij veel houtafval geproduceerd wordt, zoals het slopen van een oud schuurtje, het opruimen van tuinafval of een verbouwing, is een houtcontainer een goede oplossing.

In een houtcontainer kun je diverse hout kwijt, van onbehandeld hout tot spaanplaten. Let op: behandeld geverfd of geïmpregneerd hout mag niet in een houtcontainer gegooid worden.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Roermond.

Tuinafval container huren in Roermond

Voor grote tuinprojecten, zoals het snoeien van bomen, het aanleggen van een nieuw gazon of het verwijderen van struiken, is een tuinafval container ideaal.

Je kunt in een tuinafval container verschillende soorten tuinafval kwijt zoals gras, takken, bladeren en zelfs struiken. Let op: het is niet toegestaan om materialen als grond, stenen en bouwafval in een tuinafval container te gooien.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Roermond

Grond container huren in Roermond

Ga je beginnen met een project waarbij je veel grond moet verplaatsen, zoals een nieuw gazon aanleggen, een fundering bouwen of een vijver graven, dan is een grondcontainer perfect.

Je kunt in een grondcontainer zowel schone grond als vervuilde grond kwijt. Let op: je mag geen bouwafval, stenen of gevaarlijk afval dumpen in een grondcontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Roermond.

Puincontainer huren in Roermond

Voor sloop- en bouwprojecten zijn puincontainers ideaal, bijvoorbeeld voor het verwijderen van een betonnen vloer of het slopen van een muur.

In een puincontainer kun je materialen kwijt als tegels, stenen en beton. Let op: materialen als plastic, asbest, metaal, elektronica, hout en gevaarlijk afval mogen niet in een puincontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Roermond.

Dakafval container huren in Roermond

Een dakaval container is ideaal voor projecten met dakmateriaal, zoals het verwijderen van oude dakbedekking of het vervangen van dakpannen.

Je kunt in een dakafval container materialen kwijt zoals dakleer, dakgrind en dakisolatie. Let op: je mag geen asbesthoudende materialen, elektronica en gevaarlijk afval in een dakafval container gooien.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Roermond.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Roermond

Het juiste formaat container huren in Roermond is heel belangrijk. Wanneer de afvalcontainer te klein is, resulteert dat in afval dat over blijft en dan zul je een extra container moeten huren.

De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

 

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Roermond

Bij het verhuren van onze containers is veiligheid een zeer belangrijk onderdeel. We adviseren, voor extra veiligheid, een gesloten variant in plaats van een open container te huren. We nemen de container namelijk niet terug wanneer er afval los zit aan de bovenkant, zoals losse planken of stenen. Op dat moment kunnen we namelijk de veiligheid niet garanderen.

Is jouw huurperiode afgelopen? Dan halen we de container op. Vervolgens wordt het afval afgevoerd en krijgt het een nieuw leven. We verwerken onder andere groenafval tot compost en puinafval tot menggranulaat. We verwerken bijna 100% van het afval naar een duurzame nieuwe bestemming.

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.