3m³ container – bouw- en sloopafval

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk en snel een bouw- en sloopafval container van 3m³. Deze container mag 8 weken blijven staan, zodat u voldoende tijd heeft om al uw bouwafval in de container te deponeren.

279,-

279,-

Voor wie is een 3m³ bouw- en sloopafval container geschikt?

Gaat u aan de slag met een kleine verbouwing in huis waarbij verschillende afvalsoorten vrijkomen? Dan is een 3m³ bouw- en sloopafval container de geschikte keuze voor uw klus. Er mogen verschillende afvalstromen in deze container gedeponeerd worden. In de tabel ziet u om welke soorten afval het gaat.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Dakafval (zonder asbest, max. 5%) Accu`s en batterijen
Gips Asbest 
Glas Asbest gelijkend materiaal (golfplaten)
(geïmpregneerd) Hout Autobanden
Isolatiemateriaal (max. 5%) Chemisch afval (verf, kit)
Kunststoffen Grond
Metalen Koelkasten en vriezers
Papier en karton Matrassen
Puin en steen Vloeistoffen
Tapijt (max. 5%) Zand

 

Voordat u aan de slag gaat met renoveren is het goed om te bedenken welke soorten afval u allemaal wilt weggooien. Blijkt dat u alleen maar houtafval wilt weggooien? Dan is een houtafval container van 3m³ wellicht een betere optie voor u. Is de bouw- en sloopafval container de container die het beste bij uw renovatie past? Dan kunt u deze direct online bestellen. Containers die voor 23:59 uur besteld zijn, kunnen de volgende werkdag al geleverd worden. Gaat u aan de slag met een grotere verbouwing? Dan hebben wij containers van 10m³ en 12m³ voor u. De container van 10m³ is verkrijgbaar in een open en een gesloten uitvoering.

Een 3m³ bouw- en sloopafval container huren bij Spelt Afvalcontainer

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk en snel een bouw- en sloopafval container van 3m³. De container mag 8 weken bij u thuis blijven staan. Na 8 weken is de huurperiode voorbij en komen wij de container weer netjes bij u thuis ophalen. Mocht de container eerder vol zijn, dan kunt u contact met ons opnemen en dan komen wij de volle container ophalen. Als u nog een container nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Nadat wij al uw afval hebben ingezameld gaan we aan de slag met het recyclen van het afval. Uw afval wordt over zoveel mogelijk schone reststromen verdeeld. Voor elke reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming.