3m³ container – schoonpuin

Een puin container van 3m³ huren? Bij Spelt Afvalcontainer bestelt u deze handige container voor steenachtige materialen gemakkelijk online voor 8 weken.

159,-

159,-

Welk afval mag in een puin container van 3m³?

Gaat u een kleine renovatie doen waarbij veel steenachtige materialen vrijkomen? Een 3m³ container voor puin kunt u gebruiken voor de volgende soorten puin afval:

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Badkamer- en keukentegels Asbest
Betonpuin Asfalt
Dakpannen Dakgrind
Klakzandsteen Gasbeton
Keramiek Gips
Klinkers / Sierbestrating Glas
Metselpuin Grond / zand
Steen Hout
Tuingrind Plastic zakken
Tuintegels Roetverontreinigingen
  Tuinafval
   

 

Deze container is erg geschikt voor verbouwingen waarbij bijvoorbeeld oude badkamertegels, beton of muren gesloopt worden. Een puin container van 3m³ is meestal groot genoeg voor het afval dat vrijkomt bij het verbouwen van een badkamer. Een grotere verbouwing voor de boeg? Wij hebben ook een puin container van 6m³ welke zeer geschikt is voor een iets grotere renovatie. Als uw container vol is, kunt u gemakkelijk een nieuwe bestellen. Dan komen wij de oude container eerder ophalen en nemen we meteen een nieuwe mee. Verwacht u dat er bij uw verbouwing andere materialen gaan vrijkomen dan steenachtig puin? Dan kunt u wellicht beter kiezen voor onze bouw- en sloopcontainer. In deze container is naast steenachtig puin ook ander afval van verbouwingen toegestaan. Dit type container is beschikbaar in vijf verschillende formaten, waaronder ook 3 m³.

Waarom een 3m³ puin container huren bij Spelt Afvalcontainer?

De 3m³ puin container is te huur bij Spelt Afvalcontainer inclusief 8 weken huur en aflever- en ophaalkosten. Daarnaast is de prijs inclusief BTW. Heeft u snel een container nodig? Als u voor 15:00 bestelt, wordt de container de volgende werkdag al afgeleverd. Spelt Afvalcontainer vindt het erg belangrijk dat afval gerecycled wordt als dit mogelijk is. Het toegestane puinafval is gelukkig volledig recyclebaar. Nadat de container is opgehaald bij u thuis wordt het puin in kleine stukjes gebroken. Dit restant heet menggranulaat en kan hergebruikt worden als fundatiemateriaal voor bijvoorbeeld wegen. Zo krijgt uw afval een goede nieuwe bestemming.