Afvalinzamelingsactiviteiten Van Dijk Cuijk nu Spelt Afvalcontainer

Op zoek naar een container Van Dijk Cuijk? De afvalinzamelingsactiviteiten van Van Dijk Cuijk zijn nu onderdeel van Spelt Afvalcontainer (powered by Spelt). Wij zijn een gevestigde partij voor het verwerken en inzamelen van afvalstromen. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6. Bij ons huur je gemakkelijk in drie eenvoudige stappen een container. Met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk en Rotterdam Schiedam zijn wij in heel Nederland actief. Zodoende kun je als bedrijf en particulier moeiteloos en snel een afvalcontainer online huren. 

Wat verandert er voor jou als klant?

Eigenlijk heel weinig. Spelt Afvalcontainer levert dezelfde propositie als Meersma Van Dijk Cuijk in het leveren en ophalen van afvalcontainers. Hieronder lopen we ze kort met je langs.

Containers

Afmetingen vanaf 3m³
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

Wanneer levert Spelt Afvalcontainer?

Wanneer je via ons een container online huurt hanteren wij de regel: Voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Alle prijzen die je op de website ziet zijn inclusief lever- en ophaalkosten en inclusief 8 weken huur. Je betaalt snel en veilig online met iDeal zonder borg te betalen. Je staat dus nooit voor verrassingen. Zit je container vol? Geen probleem! Huur gewoon een nieuwe via de website en wij nemen de oude direct mee als we de nieuwe neerzetten

Welk soort containers levert Spelt Afvalcontainer?

Bij Spelt Afvalcontainer hebben we zes verschillende soorten afvalcontainers. Wij hebben dan ook alle mogelijke soorten containers bij Spelt Afvalcontainer. Er is geen klus waar wij geen geschikte container voor hebben.
De bouw- en sloopcontainers zijn perfect voor een grote verbouwing. Hier mag je verschillende soorten afval in kwijt die vrijkomen bij een verbouwing. De tuin- en groenafval container is perfect voor als je je tuin gaat doen, hier kun je je tuin- en groenafval in kwijt. Moet je van schoon grond af? Dan is de container voor grondafval de juiste. Heb je grof afval als bijvoorbeeld banken, textiel en metalen? Dan kun je het beste een grof afvalcontainer nemen. Dan is er ook nog de houtafval container, deze is uiteraard voor houtafval. Als laatste is er nog de puinafval container. Hier mag je alle soorten puin in doen.

Welke maat heb ik nodig?

Bij Spelt Afvalcontainer hebben we verschillende formaten afvalcontainers. Bij ons kun je de container kiezen op basis van hoeveel afval je moet gaan deponeren. Bekijk dus goed onze formaten en hoeveel vuil erin zou moeten passen voordat je er eentje online huurt. De containers van 3 kubieke meter, door ons ook wel de spits-af-bijter genoemd, is erg geschikt voor kleine renovaties. Deze container past gemakkelijk op iedere parkeerplaats. Dit formaat is verkrijgbaar voor alle soorten afval. De 6 kubieke meter container is dan weer geschikt voor een wat grotere renovatie in of om het huis. Ook deze is in alle soorten containers verkrijgbaar. Ga je een wat grotere verbouwing doen? Bekijk dan eens onze container van 10 kubieke meter. Deze is wel alleen verkrijgbaar voor hout-, groen- en tuin-, bouw- en sloop- en grof afval. De 10 kubieke meter container is ook verkrijgbaar als gesloten container. Deze is ideaal voor als je in een binnenstedelijk gebied woont. Met deze voorkom je namelijk dat andere mensen afval kunnen deponeren in jouw bak. Als laatste is er nog onze grootste container, deze is 12 kubieke meter. Deze is voor de grootste renovaties, voor als je bijvoorbeeld zowel binnen als buiten gaat doen. Deze container is alleen beschikbaar voor groen- en tuin-, bouw- en sloop-, grof- en houtafval. Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat? Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips daarin. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je bij het kiezen van het juiste formaat.

Levering en ophalen containers Van Dijk Cuijk nu door Spelt Afvalcontainer

Je bestelde hiervoor een container via Meersma Van Dijk Cuijk en je bent nu benieuwd hoe wij dit doen? Dat is logisch. We leggen je graag uit hoe wij onze containers leveren en ophalen. Als je je container besteld voor 15:00, dan leveren wij deze de volgende werkdag. Wij leveren altijd op het aangegeven moment, je ontvangt daarom ook van ons geen bericht als we deze komen leveren. Je krijgt uiteraard wel een bericht van ons als we moeten afwijken van de planning. Het is helaas niet mogelijk om een specifieke tijd aan te geven. Wel kun je een dagdeel aangeven, zoals ochtend (07:00 – 12:00) of middag (12:00 – 18:00). Wij zullen dan onze uiterste best doen om dit mee te nemen in onze planning. Je hoeft zelf niet aanwezig te zijn bij het laten plaatsen of ophalen van je container. Als je geen plaatsingsinformatie hebt doorgegeven zal onze chauffeur de meest geschikte plaats kiezen. Heb je nog meer vragen over onze dienstverlening? Bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op!