Waarom een afvalcontainer huren bij Spelt-afvalcontainer?

Als je bij Spelt een afvalcontainer huurt, dan kunnen wij je garanderen dat je een container huurt bij een bedrijf wat al jaren ervaring heeft. Daarbij bestaat ons bedrijf uit veel deskundige medewerkers waarbij je al je vragen kan stellen.

Ook kunnen wij u vertellen dat Spelt een bedrijf is wat meewerkt aan de circulaire economie, zo zorgen we voor minder CO₂-uitstoot waardoor we een schoner milieu krijgen. Bij Spelt ben je aan het juiste adres om veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer te huren.

 

Afvalcontainer huren

Wanneer je een container gaat huren, is het altijd handig om te weten wat voor soort afval u wilt gaan deponeren. Voor verschillende afvalstromen bijvoorbeeld: bouw en sloopafval, tuinafval, steenachtige materialen, grofvuil, restafval of misschien schone grond, hebben wij verschillende soorten containers ter beschikking. Mocht je afvalstroom er niet tussen staan, dan kan je altijd contact opnemen voor meer informatie over het huren van de juiste container voor jouw klus.

Je afvalcontainer bij Spelt-afvalcontainer huren

Als je een container wilt huren bij Spelt, dan kunnen wij je verzekeren dat je wordt geholpen door een bedrijf met veel ervaring met de juiste container voor jouw klus. De chauffeur zorgt ervoor dat de container geplaatst wordt op de gewenste plek en vervolgens de volle container weer netjes opgehaald wordt na 8 weken of misschien wel eerder. Heeft u een nieuwe container nodig, dan kan de chauffeur de container gemakkelijk bij u wisselen.

De prijzen die wij aanbieden op onze website, zijn all-in prijzen incl. 8 weken huur en incl. het ophalen en het brengen van de container. De prijzen hangen wel af van type afval en de soort container die u huurt, we kunnen je wel verzekeren dat er geen onverwachte kosten in rekening gebracht worden. Een afvalcontainer bestellen bij Spelt-afvalcontainer is binnen een aantal 3 simpele stappen gebeurd, ook bieden wij meerder betaalmethodes aan bijvoorbeeld: iDEAL, creditcard en achteraf betalen.

 

Het juiste formaat container huren
Wanneer je een container wilt huren, is het ook handig om een goede inschatting te maken over de hoeveelheid afval wat u wilt deponeren in de gehuurde container. Wij hebben verschillende formaten containers in ons assortiment. Wil je een kleine container huren of misschien grotere containers huren? Onze containers variëren van 3m³ tot 12m³, ook kan een gesloten container huren bij ons. Welke formaat container je ook nodig hebt, Spelt kan je hiermee verder helpen.

De beste container voor verschillende afvalsoorten

Bij Spelt kan u voor verschillende soorten afval een container huren, het is wel handig om de juiste container te huren voor het juiste afvalsoort. Voor je een afvalcontainer huurt kan je via de onderstaande links kijken welke container bij uw klus past.

Afval container huren bij Spelt: bouwafval container huren, grofvuil container huren, tuinafval container huren, hout container huren, puin container huren, dakafval container huren, grond container huren.

Prijs van een container 

De kosten voor het huren van een container liggen er wel aan wat voor formaat afvalcontainer je kiest of wat voor afvalstroom je moet deponeren. Wil je bijvoorbeeld gemengd bouwafval deponeren? Dan heb je de bouw en sloop container nodig. Wil je alleen tuinafval deponeren? Dan heb je de groenafval container nodig voor je klus. Elk afvalstroom die wordt op een andere manier bij ons verwerkt, waardoor de prijzen per container anders liggen.

De ene container is duurder dan de andere container, we kunnen je wel verzekeren dat er geen onverwachtse kosten komen kijken bij een afvalcontainer huren. Wij hanteren all-in prijzen variërend van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-, afhankelijk van welk type en formaat afvalcontainer je huurt.

Container plaatsen

Bij sommige gemeentes moet je voor het plaatsen van een container een melding doen of een vergunning aanvragen. Het is dus handig om van tevoren goed na te gaan bij je gemeente of er een vergunning nodig is bij het plaatsen van afvalcontainers. Helaas kunnen wij de vraag lastig beantwoorden, dit verschil namelijk per gemeente. Wel kan u op onze vergunning pagina kijken of je stad/dorp ertussen staan om naar de juiste gemeentepagina te gaan.

Mochten de afvalcontainers op eigen terrein komen te staan, dan is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer.

  Bekijk de meest gestelde vragen

  Wat is een bouw- en sloopafval container?

  De bouw- en sloopafval container heeft veel verschillende benamingen bijvoorbeeld: bouwafval container, sloopafval container, bouwcontainer, mix container, bsa container en ga zo maar door. Het komt er op neer, dat een bouw- en sloop container vaak wordt gebruikt voor het verbouwen, slopen, renoveren van een huis of andere projecten. In de bouw- en sloopafval container kan je dus bijvoorbeeld bouwafval of sloopafval afvoeren.

  Welk formaat container heb ik nodig?
  Vind hier meer informatie om je te helpen het juiste formaat container te kiezen.
  Welke container heb ik nodig voor mijn type afval?

  Bij Spelt zijn er veel keuzes in verschillende afvalcontainers. Voor je een afvalcontainer huurt is het handig om onze keuzewizard in te vullen, zodat de juiste afvalcontainer geplaatst wordt.

  Wanneer kan mijn container geleverd worden?
  Wanneer je vandaag bestelt, kunnen wij de container de volgende werkdag leveren. Daarnaast kun je ook een andere dag aangeven voor levering.
  Waar moet ik op letten bij een bouwafval container huren?
  1. Maak een inschatting van de hoeveelheid bouw en sloopafval die bij je klus vrijkomt.

  2. Bekijk welke afvalstoffen er wel en niet in de afvalcontainer mogen.

  3. Kies voor een gesloten container als je niet wilt dat anderen afval in jouw container kunnen dumpen.

  4. Check van tevoren bij jouw gemeente of je een vergunning nodig hebt of een melding moet maken voor het plaatsen van een container op een openbare parkeerplaats.

  5. Zorg voor voldoende ruimte voor plaatsing van de container, hou rekening met 2 à 3 parkeerplekken inclusief de plek waar de container geplaatst is.

  6. Vul de afvalcontainer niet hoger dan de rand.

  Twijfel je over welke container je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.

  Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met Saar via onze chat, of stel uw vraag via onze contactformulier.

  Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen of ophalen van de container?
  Nee, dit hoeft niet. Indien je bij de opmerkingen geen plaatsingsinformatie hebt doorgegeven, zal de chauffeur de beste plaats voor de container kiezen. Bij de opmerkingen kun je ook aangeven dat je voor het plaatsen gebeld wilt worden. Let er op dat de container vrij bereikbaar is voor de chauffeur bij het afvoeren. Houd daarbij ook rekening dat je de container niet te vol laadt, in ieder geval niet hoger dan de rand.
  9.4

  uitstekend

  niey goedkoop maar uitstekende service en attente chauffeurs
  - Vlaardingen

  Prima

  Stipt op tijd bezorgd. Weer ophalen is nu 2 dagen na verloop overeenkomst nog niet gebeurd.
  - Oegstgeest
  1598 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10