Milieustraat in Breda en stort in Breda

Wanneer je afval gaat wegbrengen naar het milieustraat, valt je direct de lange wachtrij op. Door de beperkte openingstijden van de milieustraat kan een bezoek al snel de hele zaterdag of zondag duren. Vaak blijft het ook niet bij één bezoek. Je kunt een busje huren, maar dan is het ophalen en wegbrengen van het busje het volgende pijnpunt.

Afval naar een milieustation brengen kost veel tijd, geld, en energie. Bespaar de moeite en huur eenvoudig en snel een afvalcontainer bij Spelt Afvalcontainer! Je kunt alle afvalsoorten kwijt in onze containers. Van puin tot huishoudelijk afval. Wanneer je een container huurt bij Spelt Afvalcontainer weet je precies wat je kunt verwachten.

Milieustraat Amsterdam, vuilstort amsterdam

Toch naar de stort in Breda?

Gemeente Breda beschikt over twee milieustraten waar afval kan worden afgevoerd. Deze verschillen qua openingstijden, dus let goed op wanneer je terecht kunt bij een milieustraat.

Milieustation Spinveld 9 Breda

Maandag t/m zaterdag: geopend van 08:30 tot 16:00 uur.

Zondag: gesloten.

Milieustration Slingerweg 9 Breda

Maandag t/m zaterdag: gesloten.

Zondag: geopend van 09:00 tot 16:00 uur.

Wil je op de zondag afval afvoeren? Dan kun je alleen terecht bij Milieustation Slingerweg.

Contact opnemen voor informatie over de milieustations kan via gemeente Breda met telefoonnummer 014 076.

Milieustraat in Breda bezoeken, een goed idee?

De gemeente Breda beschikt over twee locaties. Namelijk milieustation Slingerweg, of milieustation Spinveld. Milieustation Slingerweg is slechts op zondag open voor inwoners van Breda. Van maandag tot en met zaterdag is het mogelijk om afval af te voeren bij milieustation Spinveld. Afval wegbrengen naar het milieustation in de gemeente Breda resulteert vaak in irritatie en ongemak.

Bij een bezoek aan de milieustraat moet worden voldaan aan verschillende voorwaarden. De milieustraat is alleen bedoeld voor particulieren. Bij een bezoek wordt er gevraagd om je te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs, zoals een rijbewijs, identiteitskaart of een paspoort.

Een bewijs van inschrijving of geldig huur- of koopcontract bij gemeente Breda is verplicht. Wat ons betreft, te veel gedoe voor het laten afvoeren van afval.

Geen bus of aanhanger tot je beschikking?

Je kent het wel, de bank die je wilt afvoeren past niet in je auto en je hebt ook geen bus of aanhanger tot je beschikking. Het afvoeren van grote of zware spullen brengen ook nog eens onveilige situaties met zich mee.

Huur eenvoudig en snel een container bij Spelt Afvalcontainer. Met een container kun je afval laten afvoeren op drukke dagen of tijdens feestdagen. Voorkom een langdurig bezoek aan een milieustation en huur een container.

Openingstijden milieustraat in Breda

Bij het bezoek aan een milieustation dien je rekening te houden met de openingstijden. Vaak zijn de milieustations gesloten op feestdagen, waardoor je op die ene vrije dag alsnog niet aan de slag kunt.

Op de zaterdag en zondag staan er vaak lange rijen, helemaal tijdens de drukke maanden. Tussen april en augustus is het namelijk extra druk bij de milieustations.

Bij Spelt Afvalcontainer bespaar je tijd en moeite

Huur een container bij Spelt Afvalcontainer. Bij ons huur je een container inclusief 8 weken huur, op- en afhaalkosten, en BTW. De betaling verloopt eenvoudig en snel via iDeal. Vandaag besteld. Morgen bezorgd op locatie. Na de huurperiode halen wij de container weer op!

Het maakt niet uit welke klus moet worden uitgevoerd. Wij beschikken over de geschikte container. Onze containers zijn geschikt voor alle soorten afval. Huishoudelijk afval, grofvuil, sloopafval, dakgrind, puin, papier, enzovoort. Voor chemisch afval of asbest is een bezoek aan de milieustraat helaas onvermijdelijk. Deze afvalsoorten kun je namelijk niet kwijt in de ondergrondse containers of in de Spelt afvalcontainer.

Benieuwd welke container geschikt is voor jouw klus? Bekijk snel alle soorten containers:

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats