Milieustraat in Helmond en stort in Helmond

Je bent bezig met verhuizen, je interieur vervangen of een huis aan het leegruimen. Hier komt al snel veel afval bij kijken. Vooral grote spullen zoals banken, kasten en stoelen. Na lang passen en meten kom je er achter dat je bank niet in de auto gaat passen. Hoe krijg je al je afval naar milieustraat Helmond? Je kunt natuurlijk een busje huren, maar dan moet je deze eerst wee ophalen. Daarna moet je het afval ook nog eens naar het milieupark brengen. Na je bezoek moet je ook nog het busje wegbrengen.

Bestel een container bij Spelt afvalcontainer! Hierdoor worden alle zorgen bij je weggenomen. Al het afval past gemakkelijk in de container, die ook nog eens voor je deur staat. Het is niet nodig om met zwaar en groot afval door Helmond heen te rijden naar de milieustraat. Als je de container vandaag bestelt, staat hij de volgende werkdag al in de straat!

Milieustraat nijmegen, vuilstort nijmegen

Toch naar de stort in Helmond?

Er is één milieustraat in gemeente Helmond waar je afval kunt afvoeren. Dit is Milieustraat Gerstdijk 9 in Helmond. De openingstijden van de milieustraat zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag: geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag: geopend van 08.30 tot 16.00 uur.

Zondag: gesloten.

Houd rekening met afwijkende openingstijden op feestdagen.

Contact opnemen met de milieustraat kan via (0492) 47 52 93. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ook gemeente Helmond benaderen via 14 0492.

Zeker dat je in Helmond naar een milieustraat wilt rijden?

Zelf afval afvoeren kost niet alleen veel tijd, maar ook extra moeite. Dit brengt ook andere nadelen met zich mee. Er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het wegbrengen van bepaalde afvalproducten. Het is bij de milieustraat in Helmond verplicht om je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs te tonen.

Een milieustraat accepteert vaak niet al het afval. Je kunt hier wel terecht voor klein chemisch afval. Wij raden je aan om op voorhand te kijken welk afval wel en niet is toegestaan.

Geen aanhanger of busje ter beschikking?

Grote afvalsoorten zoals banken en kasten zijn moeilijk te vervoeren in een personenauto. Voor het vervoeren van deze afvalsoorten heb je al snel een busje of aanhanger nodig. Bij het vervoeren van deze producten kunnen onveilige situaties ontstaan.

De openingstijden van de milieustraat in de gemeente Helmond

Wil je een bezoek brengen aan de milieustraat in Helmond? Bekijk dan eerst de openingstijden. De milieustraat is namelijk niet altijd open. Hierdoor is het vaak druk op zowel doordeweekse dagen, als in het weekend.

Naast de reguliere openingstijden zijn er vaak afwijkende openingstijden op feestdagen. Op de volgende dagen kunnen de openingstijden afwijken: tweede pinksterdag, tweede kerstdag, tweede paasdag en Goede Vrijdag. Vaak is het milieupark gesloten op nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag. De milieustraat zijn tijdens de dagen rond hemelvaart wel geopend.

Verspil geen tijd en moeite en bestel een container bij Spelt Afvalcontainer!

Voorkom extra werk! Door een container te huren hoef je niet naar een milieustraat in Helmond om het afval weg te brengen. Dit zorgt er ook voor dat je het afval niet meerdere keren hoeft te tillen. De container wordt geleverd op een plek naar keuze en wordt ook weer opgehaald.

Hogere efficiëntie: doordat het niet meer nodig is naar een milieustraat te rijden bespaar je zeeën van tijd. De tijd die anders in de wachtrij zou moeten worden doorgebracht, kun je nu spenderen aan de verbouwing. Als je veel afval naar de milieustraat brengt, kunnen de prijzen oplopen. Bespaar deze onvoorziene kosten door een container te huren.

Veiligheid: er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan bij het afvoeren van afval in de milieustraat. Dit komt doordat er veel zware en grote voorwerpen moeten worden vervoerd. Gevaar ligt hierbij op de loer. Tijdens het tillen van deze zware spullen zit een ongeluk in een klein hoekje.

Alle prijzen voor de huur en andere mogelijkheden bekijken? Bekijk het overzicht hieronder met de beschikbare containers in Helmond.

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats