Container huren Stadskanaal

Wil je een afvalcontainer huren in gemeente Stadskanaal? Dan ben je bij Spelt-afvalcontainer aan het juiste adres. Bij ons kan je een container huren voor al je klussen, we hebben veel soorten afvalcontainers in verschillende formaten. Lees deze blog verder voor meer informatie voor het huren van een container.

 

Vind jouw container

Foto Saar voor vrachtwagen Spelt

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning nodig voor een container huren in Stadskanaal?

In sommige gevallen is er een vergunning nodig, om een container op openbare grond te laten plaatsen. Per gemeente is dit verschillend, voordat je een container gaat huren is het handig om te checken bij jouw gemeente of er een vergunning nodig is. Bekijk de gemeente Stadskanaal pagina voor meer informatie.
Wordt de container op eigen terrein geplaatst? Dan is bovenstaand niet van toepassing.

Soorten containers huren in omgeving Stadskanaal

Voor elke klus is er een andere type container nodig. Wanneer je gaat verbouwen heb je vaak een bouw- en sloopafval container nodig, ga je jouw tuintegels vervangen dan is een puincontainer geschikt. Hieronder zie je onze beschikbare containers, weet je niet welke container je nodig hebt voor jouw klus? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Je kunt bij ons de volgende afvalcontainers huren:

Bouw- en sloopafval container

Geschikt voor een verbouwing of renovatie.

Groenafval container

Geschikt voor het opknappen van je tuin.

Grondafval container

Geschikt voor het afgraven van je grond.

Grofafval container

Geschikt voor het opruimen van je huis of schuur.

Dakafval container

Geschikt voor het vervangen van je dak.

Houtafval container

Geschikt voor het afvoeren van houtenmeubelen of andere soorten hout.

Puinafval container

Geschikt bij het slopen van een muur.

Verschillende formaten containers huren in Stadkanaal

Voordat je een container wilt gaan huren, is het handig om inzichtelijk voor jezelf te hebben wat voor een formaat container je nodig hebt bij je klus. Ga bij jezelf na hoeveel afval er ongeveer vrijkomt bij je klus, en maakt vanuit daar de keuze om de juiste formaat container te huren.

Wil je extra hulp bij het kiezen van de juiste container? Bekijk dan de pagina: Welk formaat container heb ik nodig?

Verschillende tarieven container huren

De tarieven verschillen per container, dit is afhankelijk van welk type afval je wilt deponeren of welk formaat container je gaat huren. Een container huren in Stadskanaal heeft dus in veel gevallen een ander tarief. Wil jij meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Milieustraat Stadskanaal

Je kan er ook voor kiezen om je afval te brengen naar de milieustraat, voor je dit gaat doen is het handig om te checken op de milieustraat pagina van Stadskanaal of je hiervoor een afspraak moet maken. Ook is het handig om de openingstijden te checken, dit kan per dag verschillen.

Een afvalcontainer huren kan je veel tijd schelen, zo hoef je geen talloze ritten naar de milieustraat te rijden. De container wordt bij jou geplaatst op de gewenste locatie, jij hoeft de container alleen te vullen en dan komen wij de container weer ophalen. Een container huren in Stadskanaal raden wij je dus aan.

Een afvalcontainer huren

Vaak krijgen we de vraag wie er containers kunnen huren, bij ons kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten een container huren. Een container huur je in drie gemakkelijke stappen. We hebben veel soorten afval die je in onze containers kan deponeren, zoals: groenafval, grofvuil, houtafval, bouwafval, puinafval en dakafval.

Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je de juiste container huurt voor jouw klus, vervolgens in de container deponeert. En wij zorgen voor het bezorgen en ophalen van de container en voor de afvalverwerking van jouw afval. Kijk voor meer informatie op: www.spelt.nl