9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Ter Aar

Bij Spelt verloopt het huren van een afvalcontainer in Ter Aar zeer eenvoudig. We bieden een breed assortiment aan containers aan die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Je kunt eenvoudig en snel een container huren inclusief 8 weken huur, BTW én op- en afhaalkosten!

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan afvalcontainers, variërend van compacte containers met een inhoud van 3m³ tot ruime containers met een capaciteit van maar liefst 12m³. Deze diverse selectie aan afvalcontainers biedt voldoende ruimte om al je afval op een kosteneffectieve manier te deponeren!

Container huren Ter Aar

Op zoek naar een afvalcontainer in Ter Aar? Kijk hier voor de beschikbare mogelijkheden:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

De tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Er zijn verschillende mogelijkheden om een container te huren in Ter Aar. Op onze website vind je een overzicht van alle tarieven, inclusief de bezorg- en ophaalkosten. De prijzen beginnen bij €159 voor een container met een inhoud van 3m³ en lopen op tot €569 voor een grofafvalcontainer van 12m³. Je kunt veilig en snel betalen via iDeal, zonder dat er borgkosten in rekening worden gebracht.

Bij Spelt containerverhuur is het huren van een container eenvoudig en snel. De huurprijs is inclusief 8 weken huur, BTW en de kosten voor het afleveren en ophalen van de container.

Zo gebruik je een afvalcontainer veilig en milieuvriendelijk

Bij het vullen van de containers is het verstandig om dit op een geordende manier te doen. Dit helpt je om meer afval in de juiste container kwijt te kunnen en voorkomt overvolle afvalcontainers, wat gevaarlijke situaties kan opleveren.

Let er dus op dat je de vuilcontainer niet boven de rand vult. Daarnaast is het belangrijk om geen losse stenen aan de lage kant van de container te plaatsen, omdat deze gemakkelijk uit de container kunnen vallen.

Na afloop van de huurperiode wordt de container opgehaald, waarna jouw afval een nieuwe duurzame bestemming krijgt.

Op deze manier verwerken en scheiden wij afval, waarbij menggranulaat en groenafval worden omgezet tot compost. Op deze manier zorgen we ervoor dat bijna 100% van jouw afval een nieuwe duurzame bestemming krijgt!

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in Ter Aar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de ideale container.

Wij streven ernaar ervoor te zorgen dat je over voldoende ruimte beschikt om al je afval op een efficiënte en goed georganiseerde manier te deponeren. Ongeacht of het nu algemeen afval, recyclebaar materiaal, of specifieke afvalstromen betreft, zoals hout, puin of grofafval, wij hebben de geschikte rolcontainer voor elk soort afval.

Bij ons heb je de mogelijkheid om verschillende soorten containers te huren, afhankelijk van de hoeveelheid en het type afval dat je wilt verwijderen. De meeste afvalmaterialen worden gescheiden in aparte containers, zodat je je afval op een milieuvriendelijke en efficiënte manier kunt beheren.

Groen- en tuinafval container huren Ter Aar

Een tuinafvalcontainer is een praktische optie wanneer je bezig bent met het renoveren van je tuin. In deze container kun je gemengd tuinafval deponeren, ook wel bekend als groenafval. Hiermee kun je op een handige manier de meeste soorten tuinafval kwijt, zoals takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor tuinafval in ter Aar.

Huur een container voor bouw- en sloopafval

Het huren van een bouwcontainer in Ter Aar is een slimme keuze wanneer je te maken hebt met diverse soorten afval, vooral tijdens grootschalige verbouwingen waarbij verschillende afvalmaterialen vrijkomen.

Deze bouwcontainers zijn geschikt voor het deponeren van een breed scala aan materialen, zoals hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Het is echter van groot belang om te vermelden dat sommige materialen niet in de bouwcontainer mogen worden geplaatst. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een bouwcontainer in Ter Aar.

Puinafval in Ter Aar weggooien

Een container voor puinafval komt van pas tijdens verbouwingen en renovaties waarbij aanzienlijke hoeveelheden steenachtig materiaal vrijkomen. In deze container kun je diverse soorten puinafval deponeren, waaronder betonpuin, stenen, mortel, dakpannen en kalkzandsteen. Denk hierbij aan puin afkomstig van tegels of bakstenen.

Bij ons kun je kiezen uit puincontainers in vijf verschillende formaten, variërend van 3m³ tot 12m³. Het huren van een puincontainer bij ons omvat een periode van 8 weken, waarbij de huurprijs inclusief BTW en zowel de ophaal- als afleverkosten is inbegrepen. Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een puincontainer huren in Ter Aar.

Grondafval container huren

Een grondafvalcontainer is bedoeld voor schoon grond, zonder enige vermenging met andere materialen. Schoon grond omvat materialen zoals zand, veen en aarde, zonder enige bijmenging van bijvoorbeeld puin of takken. Verken alle beschikbare opties voor het huren van een container voor grondafval in Ter Aar.

Houtafval container huren Ter Aar

Als je alleen houtafval hebt, kun je eenvoudig een container voor houtafval huren. Deze speciale houtcontainer is bestemd voor het afvoeren van houtafval, zoals kozijnen, stoelen, deuren en oude meubels. Verken alle beschikbare opties voor het huren van een container voor houtafval in Ter Aar.

Grofvuil container huren

Overweeg je een woning of pand te ontruimen? De hoeveelheid afval die hierbij vrijkomt, kun je moeiteloos kwijt in een grofvuilcontainer. Zelfs in het centrum van Ter Aar kun je een grofvuilcontainer laten bezorgen bij je deur. Zo bespaar je jezelf de moeite van het transport.

In een grofvuilcontainer kun je allerlei voorwerpen kwijt, zoals strijkijzers, pannen, serviesgoed, bestek, lampen, prullenbakken en ander groot plastic materiaal. Zelfs elektrische apparaten mogen in een grofvuilcontainer worden geplaatst.

Koelkasten en vriezers bevatten echter een chemische vloeistof en mogen niet in de container worden gedeponeerd. Je kunt de gemeente van Nieuwkoop raadplegen om te weten te komen op welke milieustraat je dit soort afval kunt inleveren. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in Ter Aar.

In Ter Aar een dakafval container huren

Een dakafvalcontainer is speciaal bedoeld voor het deponeren van dakmaterialen, zoals dakgrind en dakleer. Het is essentieel dat deze materialen geen teer of andere verontreinigende stoffen bevatten. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor dakafval in Ter Aar.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Het bestellen van een afvalcontainer is bij ons een eenvoudige procedure. Je kunt de gewenste leverdatum selecteren, en wij zorgen ervoor dat de container op de door jou aangegeven locatie wordt geplaatst. Op deze manier kun je zonder enige zorg jouw afval in de container deponeren, en wij zullen deze ophalen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dit bespaart je veel ritten, tijd, en gedoe, waardoor het huren van een container de meest praktische keuze is!

Bovendien is het heel simpel om een container te laten vervangen door een nieuwe. Je kunt eenvoudig een nieuwe container bestellen via onze website en in de opmerkingen aangeven dat de huidige container moet worden gewisseld.

Indien je twijfelt welke container het meest geschikt is voor jouw behoeften, of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container in Ter Aar?

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig wanneer je een container op je eigen terrein plaatst, bijvoorbeeld in je tuin of op je oprit. In stedelijke gebieden, en mogelijk ook in Ter Aar, is er vaak echter beperkte ruimte beschikbaar op eigen terrein, wat betekent dat het handig kan zijn om een afvalcontainer op een parkeerplaats of de stoep te plaatsen. In deze gevallen kun je de container voor langere tijd laten staan.

Het is belangrijk om te weten dat in Ter Aar, wanneer je van plan bent een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte te plaatsen, zoals de weg, een parkeerplaats, de stoep of een groene zone, je minstens 8 weken voorafgaand aan de plaatsing een vergunning of ontheffing moet aanvragen. Het verkrijgen van een dergelijke ontheffing is niet kosteloos. Je kunt meer informatie vinden op de website van de gemeente Nieuwkoop (Ter Aar).

Indien je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd voor een bouwproject, is het mogelijk dat het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer binnen deze vergunning valt. We raden je echter aan om contact op te nemen met de relevante instanties om de specifieke mogelijkheden met betrekking tot jouw vergunning te bespreken.