9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Drachten

Wil je een container huren in Drachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier huur je eenvoudig een container voor het soort afval dat je af wilt laten voeren. Een container huren in Drachten gaat bij Spelt Afvalcontainer in drie eenvoudige stappen. Wij zijn in heel Nederland actief en streven ernaar om morgen een afvalcontainer bij je te kunnen bezorgen wanneer je vandaag besteld.

 

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Geschikte afvalcontainer 

Voordat je een container gaat huren, is het handig om bij jezelf na te gaan, welke container je nodig hebt bij je klus. Bedenk wat voor soorten afval je in de container gaat deponeren en wat voor een afval vrijkomt bij je klus. Wanneer dit inzichtelijk is, kun je gemakkelijk een container huren.

Als je een open container huurt, is het handig om een afdekzeil bij een bouwmarkt te halen. Zo voorkom je dat andere mensen afval in jouw container deponeren.

Verschillende containers

Vergunning voor het huren van een container 

Voordat je een container gaat huren en wilt laten plaatsen op openbare grond, is het handig om bij de gemeente Smallingerland te checken of hiervoor een vergunning nodig is. Sommige gemeentes willen dat hiervoor een melding wordt gemaakt of een vergunning wordt aangevraagd. Bekijk de gemeente Smallingerland site voor informatie.

Er is geen melding of vergunning nodig wanneer de container op eigen terrein wordt geplaatst.

Verschillende formaten containers

Voor verschillende type klussen zijn er verschillende formaten containers, bijvoorbeeld voor een grote verbouwing of voor een middelgrote verbouwing of een kleine verbouwing. Voor elke type klus hebben wij de juiste container; het is handig om bij jezelf te checken hoeveel afval er vrijkomt bij je klus. Zo kan in één keer je container vullen met al je afval. Bekijk de pagina: Welke formaat container heb ik nodig?

Prijzen voor het huren van een container 

Er zijn verschillende tarieven omtrent onze containers, dit heeft te maken met het type afval en het type container. Al onze prijzen zijn all-in dit houdt in: inclusief btw, het brengen en ophalen van de container en acht weken huur. Bekijk de tarieven pagina voor meer informatie.

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren 

Zodra je een container hebt gehuurd, en je jouw afval in de container gaat deponeren, is het de bedoeling dat je de container veilig vult en niet hoger dan de rand. Wanneer de container hoger dan de rand geladen is, kunnen wij de container niet meenemen. Dit kan namelijk voor een onveilige situaties op de weg zorgen.

Jouw afval krijgt bij Spelt afvalcontainer een tweede leven, zo zorgen wij ervoor dat we mee helpen aan de verduurzaming van het milieu. Ook optimaliseren wij elke dag de routes die onze vrachtwagens rijden, we rijden elke dag zo weinig mogelijk kilometers.

Wie zijn wij bij Spelt en wat doen wij?

We begrijpen dat je benieuwd bent naar Spelt. Daarom kan je kijken op www.spelt.nl op deze site krijg je meer informatie over Spelt en wat wij nog meer doen buiten afvalcontainers verhuren. Ook vind je informatie over het verwerken van jouw afval.

Meestgestelde vragen

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen of ophalen van de container?

Nee, je hoeft niet aanwezig te zijn bij het plaatsen of ophalen van de container. Wil je de container laten plaatsen op een specifieke plaats, bijvoorbeeld een druk bezette parkeervak? Dat kan. Wel is het handig om de plek voor de container tijdig te reserveren, één van onze collega’s kan dan de container op de gewenste locatie plaatsen.

Kan ik mijn ophaaldatum nog aanpassen nadat ik deze tijdens het bestellen heb aangegeven?

Je kan je ophaaldatum nog aanpassen tot één werkdag van tevoren, voor twaalf uur.

Hoe wissel ik mijn container?

Je kan je container wisselen door een nieuwe container te bestellen. Tijdens het bestellen kan je aangeven dat je een volle container hebt staan, en dat deze container mee terug mag. Wij komen dan op de gewenste datum jouw container wisselen voor een nieuwe container.

9.4

Goed geregeld alles!

Netjes optijd geleverd op de afgesproken plaast! Aanrader!
- Leuth

Goede en vriendelijke Chauffeur

Prima bedrijf. De chauffeur was echt top! Netjes, vriendelijk en behulpzaam.
- Ooltgensplaat
1552 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10