9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Noorden

Wil je een container huren in Noorden? Dan ben je bij Spelt-Afvalcontainer aan het juiste adres. Wij hebben meerdere soorten containers beschikbaar in ons assortiment. Een container huren brengt veel gemak met zich mee, zo hoef je niet op en neer te gaan naar het afvalbrengstation. De container kun je op de gewenste plek laten plaatsen.

Een afvalcontainer huren doe je dus bij Spelt. De gehuurde container komen wij op het gewenste moment naar de juiste locatie brengen. En wanneer de container vol is komen wij deze ook weer ophalen. Jij hoeft er alleen voor te zorgen het juiste soort afval in de container wordt gedeponeerd, en wij doen de rest!

Container huren Noorden

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning nodig voor een afvalcontainer huren in Noorden?

In de meeste gevallen is geen vergunning nodig om een container op eigen terrein te plaatsen. Als je niet beschikt over eigen terrein, dan moet je de afvalcontainer op openbare grond plaatsen. Hiervoor is vaak een vergunning nodig, dit is bij elke gemeente verschillend. Check dus de regels bij de gemeente Nieuwkoop.

Wordt de container op eigen terrein geplaatst? Dan is bovenstaand niet van toepassing.

Verschillende soorten containers beschikbaar

Spelt heeft een groot assortiment aan containers beschikbaar, zo hebben we verschillende formaten containers en voor verschillende soorten afval. Zo kun je denken aan een grofvuil container, bouw- en sloopafval, tuinafval container en nog veel meer.

Je kunt bij ons de volgende afvalsoorten deponeren:

Bouw- en sloopafval container

Geschikt voor een verbouwing of renovatie.

Groenafval container

Geschikt voor het opknappen van je tuin.

Grondafval container

Geschikt voor het afgraven van je grond.

Grofafval container

Geschikt voor het opruimen van je huis of schuur.

Dakafval container

Geschikt voor het vervangen van je dak.

Houtafval container

Geschikt voor het afvoeren van houtenmeubelen of andere soorten hout.

Puinafval container

Geschikt bij het slopen van een muur.

Ontdek de tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Ontdek het gemak van een container huren in Noorden. Op onze website zie je heldere tarieven, inclusief levering en ophalen. Huur een 3m³ container variërend tot een 12m³. Betaal veilig via IDEAL, zonder borg. Bij Spelt streven we naar een eenvoudig en zorgeloos verhuurproces. De prijs houdt in acht weken huur, inclusief BTW en bezorgen en ophalen. Neem vandaag nog contact op voor het huren van een container bij Spelt-afvalcontainer.

Wil je de geschikte container huren? Dan hebben wij de juiste container

Bij Spelt is onze doelstelling om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende ruimte hebt om al je afval op een efficiënte en goed georganiseerde manier te deponeren. Of het nu gaat om algemeen afval, recyclebaar materiaal, of specifieke afvalstromen zoals hout, puin afval of sloop afval, we hebben altijd de juiste afvalcontainer beschikbaar voor elk type afval.

Bij ons heb je de optie om verschillende soorten containers te huren, afgestemd op zowel de hoeveelheid als het type afval dat je wilt verwijderen. De meeste afvalmaterialen worden gescheiden in aparte containers, waardoor je op een milieuvriendelijke en efficiënte manier met je afval kunt omgaan.

Zo gebruik je een afvalcontainer op een veilig en milieuvriendelijke manier

Bij het vullen van de container is het belangrijk om dit netjes te doen. Zo voorkom je overvolle containers en gevaarlijke situaties. Zorg ervoor dat de container niet boven de rand wordt gevuld en leg geen losse stenen aan de lagere zijde, om vallende objecten tijdens het rijden te voorkomen

Na de huurperiode halen we de container op en geven we jouw afval een duurzame bestemming door middel van verwerking en scheiding. Zo wordt puinafval omgezet tot menggranulaat en groenafval tot compost, waardoor bijna 100% van jouw afval een nieuwe duurzame bestemming krijgt.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Bij ons is het bestellen van een afvalcontainer eenvoudig. Kies de leverdatum en wij plaatsen de container op de gewenste locatie. Zo kun je gemakkelijk jouw afval deponeren, en halen we de container op wanneer het jou uitkomt. Dit bespaart tijd en gedoe, waardoor het huren van een container een gemakkelijke keuze is.

Ben je eerder klaar met de container dan de opgegeven afvoerdatum? Dat is geen enkel probleem, stuur een chat naar Saar en wij komen je container ophalen binnen één à twee werkdagen.

Voor een nieuwe container ter vervanging is het net zo makkelijk. Bestel online en geef aan dat de huidige container gewisseld moet worden.

Wie zijn wij bij Spelt-Afvalcontainer?

Wij begrijpen dat je je misschien afvraagt wie Spelt-Afvalcontainer eigenlijk is? Spelt-Afvalcontainer is ontstaan vanuit Spelt Afvalinzameling, wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren en het verwerken van afval. Wij hebben zelf een afvalverwerking station en zorgen zelf voor het recyclen en scheiden van afval.

Wil je meer informatie over Spelt? Bekijk dat onze pagina: www.spelt.nl.