Container huren ‘s-Hertogenbosch

Welkom bij Spelt Afvalcontainers, jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in ‘s-Hertogenbosch. Of je nu bezig bent met een verbouwing, tuinrenovatie of een grondige schoonmaak, het huren van een afvalcontainer is onmisbaar. In de onderstaande blog ontdek je alles wat je moet weten over het kiezen van de juiste afvalcontainer in ‘s-Hertogenbosch, inclusief informatie over verschillende container types, vergunningen en de prijzen voor onze verhuurde containers.

Bij Spelt afvalcontainer leveren we verschillende soorten en verschillende maten. Bovendien hanteert Spelt een all-in prijs, waarbij 8 weken huur, levering (de volgende werkdag) en ophalen van de container inbegrepen zijn. Bij Spelt zijn er geen verborgen kosten. Wij leveren container van maandag tot en met vrijdag, wij komen door heel Nederland en wij hebben een locatie gevestigd in Noord Brabant.

Container huren 's-Hertogenbosch

De passende container huren ‘s-Hertogenbosch

Bij het huren van een container in ‘s-Hertogenbosch is het handig om te weten welk type container je nodig hebt voor de specifieke klus die je gaat uitvoeren. Klik op onderstaande links voor meer informatie voor de geschikte container huren voorin ‘s-Hertogenbosch te vinden:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren in ‘s-Hertogenbosch

Het verkrijgen van een vergunning voor het plaatsen van een container in ‘s-Hertogenbosch roept vaak vragen op. Hoewel een vergunning niet altijd verplicht is, is het wel cruciaal in bepaalde situaties. Daarom is het altijd handig om het bij je eigen gemeente in dit geval ‘s-Hertogenbosch, even na te kijken voor u een container huurt.

Benieuwd of je een vergunning nodig hebt in gemeente ‘s-Hertogenbosch? Bekijk dan de gemeentepagina voor meer informatie.

Container voor bouw- en sloopafval in ‘s-Hertogenbosch

Een bouw- en sloopcontainer is ideaal voor diverse klussen. Heb je een grote klus, bijvoorbeeld een verbouwing, renovatie of misschien een hele andere klus. In de bouw- en sloop container kun je verschillende soorten afval in één container deponeren. We bieden bouw- en sloopcontainers aan in diverse formaten, variërend van 3m³ tot 12m³.

In een bouw- en sloopcontainer kun je bijvoorbeeld materialen kwijt zoals bielzen, dakafval, gips, glas, tuinafval, hout, isolatie, kunststoffen, metalen, papier en karton, puin en steen, en tapijt.

Heb je een container nodig, maar wil je meer informatie? Bekijk dan de pagina bouw- en sloopcontainers in ‘s-Hertogenbosch.

Grofvuil container in ‘s-Hertogenbosch

Ben je van plan te verhuizen en wil je van het vrijgekomen rommel af? Of staat er een grote opruiming op de planning zodat je weer een een opgeruimd huis hebt? Dan is een grofvuilcontainer de oplossing voor uw klus te laten slagen. Wij bieden grofvuil container in diverse maten, variërend van 3m³ tot 12m³.

In deze container kun je diverse soorten afval kwijt, zoals banken, boeken, bruingoed, glas, hout, metalen, meubelen, papier en karton, plastic, puin en steen, tuinmeubelen en vloerbedekking (maximaal 5%).

Wil je meer informatie over een grofvuil container huren? Bekijk dan de pagina voor meer informatie over het huren van een grofvuil container huren in den Bosch.

Container huren voor houtafval in ‘s-Hertogenbosch

Het huren van een houtcontainer in ‘s-Hertogenbosch is handig in verschillende situaties. Of je nu bezig bent met een renovatie, een tuinproject, of gewoon overtollig houtafval wilt kwijtraken, de houtcontainer komt dan goed van pas. Je kunt diverse soorten hout kwijt, zoals deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout en verlijmd hout.

Wij zorgen dat je hout een nieuw leven krijgt, we maken hiervan houtsnippers. Deze houtsoorten worden geneutraliseerd en/of afgezeefd tot een houtsnippers kwaliteit die geschikt is voor biomassa en de spaanplaatindustrie.

Voor meer informatie voor een container huren den Bosch, bekijk de pagina over houtcontainers in ‘s-Hertogenbosch.

Container huren voor groenafval in ‘s-Hertogenbosch

Heeft je tuin een opknapbeurt nodig en komt er veel groenafval vrij? Bijvoorbeeld het snoeien van de struiken, of het vervangen van planten in je tuin. Dan is de groenafvalcontainer de ideale oplossing, waarin je al je tuinafval kunt in kwijt kunt. Je kan aan de volgende soorten groenafval denken: bladeren, bloemen en platen, boomstammen, snoeiafval en takken en struiken.

Als u het groenafval heeft gedeponeerd in de afvalcontainer, dan zorgen wij dat jouw groenafval een tweede leven krijgt. Wij zorgen dat jou groenafval wordt omgezet in hoogwaardige groen compost. zo zorgen we dat we milieubewust bezig zijn en enken aan de duurzaamheid.

Voor meer informatie, bekijk de pagina over groenafvalcontainers in ‘s-Hertogenbosch.

Container huren voor grond in ‘s-Hertogenbosch

Bij het aanleggen van een vijver of terras in je tuin komt vaak grond vrij. Hiervoor kun je eenvoudig een grondcontainer huren. We hebben de grond container in 2 formaten beschikbaar, een 3m3 en een 6m3. Deze containers zijn geschikt voor schoongrond, dan kan je denken aan: zand, veen, aarde en ook graszoden. Er mogen dus geen andere materialen door de grond zitten.

Voor meer informatie, bekijk de pagina over het huren van grondcontainers in ‘s-Hertogenbosch.

Container huren voor puin in ‘s-Hertogenbosch

Of het nu gaat om het vervangen van je tuintegels, slopen van een muur in bijvoorbeeld je huis of misschien je grind in de tuin wilt vervangen. Een puincontainer is voor voor klussen geschikt. je kan veel soorten materialen wel en niet in een puincontainer mogen. Denk aan badkamer- en keukentegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestrating, metselpuin, steen, tuingrind en tuintegels.

Zodra het puinafval bij ons op locatie is aangekomen, zorgen wij dat je puinafval een nieuw leven krijgt. Wij zorgen dat het schoonpuin wordt klein gemaakt en dan wordt het vervolgens menggranulaat. Je kan bijvoorbeeld met menggranulaat een weg verharden of aanleggen, of bepaalde gedeeltes verhogen.

Voor meer informatie, bekijk de pagina over het huren van puincontainers in ‘s-Hertogenbosch.

Container huren voor dakafval in ‘s-Hertogenbosch

Bij dak werkzaamheden is een speciale container vereist, je kan bijvoorbeeld een dakafval container gebruiken voor het vervangen van dakleer op je schuurtje of op je aanbouw van je huis. Hiervoor hebben wij de dak afvalcontainer in de verhuur. Als je dakpannen hebt of schoon dakgrind, dus vrij van teer. Dan kan je en puincontainer huren, voor de dakpannen en het dakgrind.

Voor meer informatie kun je terecht op de pagina over het huren van dakafval containers in ‘s-Hertogenbosch.

Prijzen voor het huren van afvalcontainers in ‘s-Hertogenbosch

Bij Spelt Afvalcontainer hanteren wij eerlijke prijzen voor onze containers. Alle tarieven kun je bekijken op onze tarievenpagina. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de container die je op dat moment nodig hebt. We hopen dat onze prijzen aansluiten bij je huurwensen. Ons assortiment bevat containers in verschillende formaten en voor veel diverse afvalsoorten. Als je meer informatie wilt over over de prijzen, dan kan je de tarieven pagina bekijken.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in ‘s-Hertogenbosch

Het is van groot belang het juiste formaat container te huren in ‘s-Hertogenbosch. Een te kleine container betekent dat er afval overblijft, wat kan resulteren in het moeten huren van een extra container. De beschikbare containers variëren in grootte, met een minimum van 3m³ en een maximum van 12m³.

Voor meer hulp bij het kiezen van het goede container huren in den Bosch, kun je onze keuzewizard gebruiken raadplegen voor advies over het selecteren van de juiste container voor jou soort afval. Als het wenselijk is dan wordt de container de volgende werkdag bij je geplaatst in ‘s-Hertogenbosch. Als je eerder dan de aangegeven afvoer datum de container wilt afvoeren, dan kan u een chat sturen en plannen wij de nieuwe datum in.

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in ‘s-Hertogenbosch

Veiligheid staat voorop bij het huren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij het huren van een gesloten container in plaats van een open container. Een container wordt niet teruggenomen als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Dit kan de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode voorbij? Dan halen we de gehuurde container op. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Bijna 100% van het afval wordt op deze duurzame manier naar een nieuwe bestemming gebracht!

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.