Container huren Roosendaal

Geen tijd voor langdurige ritjes naar de gemeentelijke stortplaats waar ook eventuele milieutoeslagen aan verbonden zitten? Spelt afvalcontainer is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers in Roosendaal.

Of je nu bezig bent met een bouwproject, grofvuil wilt opruimen, houtafval wilt afvoeren, tuinafval wilt verwijderen, grondafval moet afvoeren, puin moet opruimen of dakafval wilt laten afvoeren, bij ons vind je de juiste container voor jouw behoeften.

Afvalcontainer huren in Roosendaal: Vind de juiste container voor jou!

Bij Spelt Afvalcontainer begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan afvalcontainers in Roosendaal. Of je nu een kleine klus hebt of een groot project aanpakt, wij hebben de juiste container voor jouw soort afval.

Roosendaal afvalcontainer huren? Wij leveren verschillende soorten containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren Roosendaal

Het huren van een afvalcontainer Roosendaal hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wel dien je rekening te houden met het eventueel aanvragen van een vergunning bij de gemeente Roosendaal. Wil je op de weg tijdelijk iets plaatsen voor bouw- of sloopwerk? Dan moet je dit melden bij de gemeente. Wil je meerdere containers neerzetten voor langere tijd, dan moet je een objectvergunning aanvragen.

Als je meer dan vier containers wil plaatsen die langer dan 28 dagen blijven staan moet je een objectvergunning aanvragen. Ook als er minder dan 1,5 meter vrije doorgang voor voetgangers overblijft moet dient er een vergunning worden aangevraagd. Deze vergunning moet minimaal twee weken voor plaatsing aangevraagd worden.

Wil je de container op eigen terrein plaatsten? Dan heb je geen vergunning nodig en plaatsen wij de container op de afgesproken plaats. Voor meer informatie adviseren we de pagina van de gemeente Roosendaal te bekijken.

 

Bouwafval container huren in Roosendaal

Als je bezig bent met een verbouwing in Roosendaal, dan is een bouwcontainer hier het meest geschikt voor. Onze bouwcontainers zijn speciaal ontworpen om verschillende soorten bouwafval efficiënt af te voeren.

Of het nu gaat om sloopafval, houtafval, puin of ander bouw gerelateerd afval, wij hebben de ideale container om jouw project soepel te laten verlopen.

Bekijk onze beschikbare bouwafval– en sloopafval containers en vind de perfecte oplossing voor jouw bouwproject in Roosendaal.

Grofvuil container huren in Roosendaal

Heb je grofvuil dat je wilt opruimen in Roosendaal? Bij Spelt Afvalcontainer bieden we grofvuil containers die je helpen om eenvoudig en efficiënt van je grofvuil af te komen. Of het nu gaat om oude meubels, elektronische apparaten, tapijten of andere grote items, onze grofvuil containers zijn perfect voor het afvoeren van allerlei soorten grofvuil. Lees ons blog voor handige tips en informatie over het efficiënt opruimen van grofvuil.

Bekijk onze beschikbare grofvuil containers en maak snel een einde aan de rommel in Roosendaal.

Houtafval container huren in Roosendaal

Bij een renovatie of project waarbij veel houtafval vrijkomt in Roosendaal, is het huren van een houtafval container de ideale oplossing. Onze houtafval containers zijn speciaal ontworpen voor het veilig en verantwoord afvoeren van allerlei soorten houtafval. Of het nu gaat om geschilderd hout, onbeschilderd hout, geïmpregneerd hout of verlijmd hout, wij hebben de juiste container om jouw houtafval efficiënt te verwerken.

Bekijk onze beschikbare houtafval containers en kies de juiste container voor jouw project in Roosendaal.

Tuinafval container huren in Roosendaal

Ben je bezig met het opruimen van je tuin in Roosendaal? Bij Spelt Afvalcontainer hebben we tuinafval containers die ideaal zijn voor het afvoeren van tuinafval. Of het nu gaat om takken, struiken, bladeren, gft afval, gras of andere tuinresten, onze tuinafval containers bieden een efficiënte oplossing om je tuin netjes en opgeruimd te houden.

Bekijk onze beschikbare tuinafval containers en maak het opruimen van je tuinafval een stuk gemakkelijker in Roosendaal.

 

Grondafval container huren in Roosendaal

Bij het afvoeren van grondafval in Roosendaal is het belangrijk om de juiste container te kiezen. Onze grondafval containers zijn speciaal ontworpen voor het veilig en verantwoord afvoeren van schoon grondafval, zoals zand, veen en aarde.

Bekijk onze beschikbare grondafval containers en kies de juiste container voor jouw grondafval in Roosendaal.

Puincontainer huren in Roosendaal

Ga je een renovatie of sloopproject uitvoeren in Roosendaal? Dan heb je een puincontainer nodig om het vrijgekomen puin efficiënt af te voeren. Onze puincontainers zijn geschikt voor het afvoeren van betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en kalkzandsteen.

Bekijk onze beschikbare puincontainers en kies de juiste puinafval container in Roosendaal.

Dakafval container huren in Roosendaal

Bij het renoveren of vervangen van een dak in Roosendaal is het belangrijk om het dakafval op een veilige en efficiënte manier af te voeren. Onze dakafval containers zijn speciaal ontworpen om dakafval, zoals oude dakbedekking, dakpannen en bitumen, op een verantwoorde manier te verwerken.

Bekijk onze beschikbare dakafval containers en kies de juiste container voor jouw dakafval in Roosendaal.

Afval container huren in Roosendaal: wat zijn de prijzen?

De tarieven van onze containers zijn afhankelijk van de hoeveelheid afval die je wilt laten ophalen. De containers starten bij €159,- tot maximaal €569,-. De tarieven zijn inclusief 8 weken huur, BTW, én transport. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Je kunt veilig en snel betalen via iDEAL, en ook zonder borg.

Verschillende formaten containers

Bij Spelt Afvalcontainer hebben we een breed scala aan containerformaten beschikbaar in Roosendaal. Om het juiste formaat container te kiezen adviseren wij eerst het soort afval te bepalen. Zodoende kan je bepalen in welke soort afval container het afval weggegooid kan worden en welke formaat hier het meest geschikt voor is. De Spelt afvalcontainers zijn beschikbaar in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³.

Leverings- en ophaalmogelijkheden voor het huren van een container in Roosendaal

Bestel je vandaag een container? Dan zorgen wij dat deze morgen wordt geleverd. Bij Spelt Afvalcontainer begrijpen we dat tijd essentieel is bij het huren van een container in Roosendaal. Daarom bieden we flexibele leverings- en ophaalmogelijkheden. Is de container vol? Dan komen wij de afvalcontainer ophalen op een gewenst tijdstip. Nog meer afval om af te voeren? Wij nemen vervolgens een nieuwe container mee.

Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

Bij Spelt Afvalcontainer hechten we veel waarde aan veiligheid en het milieu. Al het afval dat binnen komt bij Spelt afvalcontainers krijgt een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Let op! Zorg bij het vullen van de container dat het afval niet meer dan 20 centimeter boven de rand uit steekt. Dat kan gevaarlijke situaties creëren. Als hier namelijk sprake van is nemen wij de container niet mee.

Neem contact met ons op bij eventuele vragen of adviseren, wij staan je graag te woord. Vergeet niet onze algemene voorwaarden te bekijken, hier worden veel vragen direct beantwoord.